AET: Hotels

+355 4 2 420 892

Hotel Residence Sciabache Kalabri

Hotel Residence Sciabache Kalabri nje resort me 4 yje i vendosur ne Zambrone, Itali. Hoteli ofron mengjes, dreke, darke dhe pije gjate vakteve.

Starting343Fillon nga:

Details

Torre Ruffa Robinson Resort

Torre Ruffa Robinson Resort eshte i pozicionuar anes detit ne Faro Capo Vaticano, Itali. Hoteli ofron sherbim all inclusive dhe shumellojshmeri aktivitetesh.

Starting343Fillon nga:

Details

Green Garden Club Resort

Green Garden Club Resort, nje resort me 3 yje i pozicinuar prane detit ne Briatico, Itali. Hoteli ofron sherbim all inclusive dhe nje qendrim te paharrueshem.

Starting0sipas ofertes

Details

Popilia Country Resort

Popilia Country Resort eshte nje resort me 4 yje i vendosur ne koder larg detit dhe ofron nje pamje te mbrekullueshme te gjirit te Sant'Eufemise.

Starting0sipas ofertes

Details

La Fattoria Sul Mare Resort

La Fattoria Sul Mare Resort ndodhet rreth 600 metra larg nga plazhi Capo Vaticano, Itali. Hoteli ofron sherbim all inclusive per te gjithe te ftuarit.

Starting273Fillon nga

Details

Le Castella Village Resort

Le Castella Village Resort, nje resort me 4 yje i vendosur ne bregdetin e bukur te Kalabrise. Hoteli ofron te gjitha vaktet, pije per te gjithe te ftuarit.

Starting483Fillon nga:

Details

Baia Degli Achei Village Resort

Baia Degli Achei Village Resort eshte i pozicionuar ne Marina di Sibari,ne bregdetin Jon te Kalabrise, Itali. Hoteli ofron sherbim all inclusive.

Starting497Fillon nga:

Details

Porto Kaleo Resort

Porto Kaleo Resort ndodhet 350 metra larg nga plazhi Cutro, Kalabri. Hoteli ofron sherbim all inclusive dhe nje qendrim relaksues.

Starting448Fillon nga:

Details

VOI Floriana Resort

VOI Floriana Resort, nje resort me 4 yje i cili ndodhet prane plazhit Catanzaro Lido, Itali. Hoteli ofron sherbim all inclusive.

Starting603Fillon nga:

Details

Club Valtur Capo Rizzuto

Club Valtur Capo Rizzuto, nje resort me 4 yje i vendosur ne Capo Rizzuto, Itali rreth 300 metra larg nga deti. Hoteli ofron te gjitha vaktet dhe pije per te ftuarit.

Starting0sipas ofertes

Details