AET: Hotels

+355 4 2 420 892

Fafa Premium Hotel Golem

Fafa Premium Resort ndodhet ne plazhin e Golemit, buze detit, ideal per pushime me familjen.

Starting45Cmimi fillon nga:

Details

Grand Blue Fafa Resort Golem

Grand Blue Fafa Resort ndodhet ne plazhin e Golemit, me mengjeset, drekat, dhe darkat e perfshira, - ideal per pushime me familjen.

Starting33Cmimi fillon nga:

Details

Hotel Veli Sarande

Hotel Veli Sarande, prane plazhit, parking, internet dhe restorant. Opsione akomodimi me mengjes, dreke, darke te perfshire.

Starting29Cmimi fillon nga:

Details