Kontakt

+355 4 2 420 892

Kontakt

Plotësoni formën më poshtë

7 + 0 =
Zgjidhni këtë problem të thjeshtë të matematikës dhe futni rezultatin. P.sh. Për 1 + 3, futni 4.