Kroçiere në Barcelonë

+355 4 2 420 892

Kroçiere në Barcelonë

Kroçiere në Barcelonë, 6 Ditë 499, 7 Ditë €549, Nisje ne 13 Prill, 24 Shtator, 5 Nentor. (p)
Fillon nga: 499

Programi

Kroçiere në Barcelonë, 6 Ditë 499, 7 Ditë €549, Nisje ne 13 Prill, 24 Shtator, 5 Nentor.


Në program përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje dhe Transfertat me autobus..
2. Akomodim në hotel 3 yje për 2 natë qëndrimi dhe 3 netë në Kroçieren MSC Poesia ose Opera dhe 3 netë në Kroçieren MSC Grandiosa.
3. Mëngjesin në Hotel dhe Mëgjeset, Drekat dhe Darkat në Kroçiere.
4. Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.
4. Shfaqje, Karaoke, Hyrja në Disko, Sauna dhe aktivitete të ndryshme në Kroçiere.
6. Taksat Portuale dhe Shtesa për Karburantin.

BËNI KËRKESË

►Tel  ►Viber  ►WhatsApp  ►Instagram

Për detajet e secilit program hapni faqen më poshtë..


PROGRAMI PER NISJE ME 13 PRILL

Dita e Parë: Nisja në orën 02:00 nga Tirana me autobus. Pas kryerjes së veprimeve doganore kufitare në Muriqan, vazhdimi i udhëtimit gjatë rivieres së Malit të Zi. Do të bëhet një kalim pa ndalesa nga Bar, Budva dhe Tivati, ku me traget do të kalohet Gjiri i Kotorrit. Vazhdohet udhëtimi me autobuz në territorin Kroat. Ndalesë e shkurtër në Split për 2 orë, ku do të vizitohen monumentet historike të tij. Vazhdimi i udhetimit për në Cosina, Sllovenia. Mbërritja në Cosina. Sistemimi në Hotel.

Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Gjenova. Udhëtimi zgjat rreth 6 orë pa ndalesa. Ndalesa të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja Gjenova. Vizitë e shkurtër në Gjenova. Transferimi në Portin e Genovës. Imbarkimi në Kroçieren MSC Opera. Nisja në orën 16.00. Darka në Kroçiere.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Kroçiere. Mbrritja në Barcelonë në orën 16.00. Shëtitje opsionale në Barcelonëë. Drekë në Kroçiere. Nisja në orën 21.00. Darka në Kroçiere.

Dita e Katërt: Mëngjesi në Kroçiere. Mbrritja në Marsejë në orën 12.00. Shëtitje opsionale në Marsejë. Drekë në Kroçiere. Nisja në orën 18.00. Darka në Kroçiere.

Dita e Pestë: Mëngjesi në Kroçiere. Mbrritja në Gjenova në orën 09.00. Nisja për në Milano. Mbrritja në Milano, ku do të vizitohen Pallazo Sforzesco, Sheshi Duomo dhe katedralja e Milanos, Galeria e Vitorio Emanuele II, Teatri La Scala. Vazhdimi i udhëtimit për në Venecie. Vizitë ne Venecie: Sheshi San Marco, Palazzo Grassi, Campanile, Burgjet, Pallati Ducal. Vazhdimi i udhëtimit për në Cosina. Mbrritja në Cosina. Sistemimi dhe Fjetje në hotel.

Dita e Gjashtë: Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Shqipëri. Ndalesa të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritje në Tiranë.

Nisja më 13 Prill €499/personi

BËNI KËRKESË


PROGRAMI PER NISJE ME 24 SHTATOR

Dita e Parë: Nisja në orën 03:00 nga Tirana me autobus. Pas kryerjes së veprimeve doganore kufitare në Muriqan, vazhdimi i udhëtimit gjatë rivieres së Malit të Zi. Do të bëhet një kalim pa ndalesa nga Bar, Budva dhe Tivati, ku me traget do të kalohet Gjiri i Kotorrit. Vazhdohet udhëtimi me autobuz në territorin Kroat. Ndalesë e shkurtër në Split për 2 orë, ku do të vizitohen monumentet historike të tij. Vazhdimi i udhetimit për në Cosina, Sllovenia. Mbërritja në Cosina. Sistemimi në Hotel.

Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Gjenova. Udhëtimi zgjat rreth 6 orë pa ndalesa. Ndalesa të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja Gjenova. Vizitë e shkurtër në Gjenova. Transferimi në Portin e Genovës. Imbarkimi në Kroçieren MSC Poesia. Nisja në orën 17.00. Darka në Kroçiere.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Kroçiere. Mbrritja në Marsejë në orën 08.00. Shëtitje opsionale në Marsejë. Drekë në Kroçiere. Nisja në orën 18.00. Darka në Kroçiere.

Dita e Katërt: Mëngjesi në Kroçiere. Mbrritja në Barcelonë në orën 07.00. Shëtitje opsionale në Barcelonë. Drekë në Kroçiere. Nisja në orën 13.00. Darka në Kroçiere.

Dita e Pestë: Mëngjesi në Kroçiere. Mbrritja në Gjenova në orën 09.00. Nisja për në Milano. Mbrritja në Milano, ku do të vizitohen Pallazo Sforzesco, Sheshi Duomo dhe katedralja e Milanos, Galeria e Vitorio Emanuele II, Teatri La Scala. Vazhdimi i udhëtimit për në Venecie. Vizitë ne Venecie: Sheshi San Marco, Palazzo Grassi, Campanile, Burgjet, Pallati Ducal. Vazhdimi i udhëtimit për në Cosina. Mbrritja në Cosina. Sistemimi dhe Fjetje në hotel.

Dita e Gjashtë: Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Shqipëri. Ndalesa të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritje në Tiranë.

Nisja më 24 Shtator €499/personi

BËNI KËRKESË


PROGRAMI PER NISJE ME 5 NENTOR

Dita e Parë: Nisja në orën 03:00 nga Tirana me autobus. Pas kryerjes së veprimeve doganore kufitare në Muriqan, vazhdimi i udhëtimit gjatë rivieres së Malit të Zi. Do të bëhet një kalim pa ndalesa nga Bar, Budva dhe Tivati, ku me traget do të kalohet Gjiri i Kotorrit. Vazhdohet udhëtimi me autobuz në territorin Kroat. Ndalesë e shkurtër në Split për 2 orë, ku do të vizitohen monumentet historike të tij. Vazhdimi i udhetimit për në Cosina, Sllovenia. Mbërritja në Cosina. Sistemimi në Hotel.

Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Gjenova. Udhëtimi zgjat rreth 6 orë pa ndalesa. Ndalesa të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja Gjenova. Vizitë e shkurtër në Gjenova. Transferimi në Portin e Genovës. Imbarkimi në Kroçieren MSC Grandiosa. Nisja në orën 17.00. Darka në Kroçiere.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Kroçiere. Mbrritja në Barcelonë në orën 14.00. Shëtitje opsionale në Barcelonë. Drekë në Kroçiere. Nisja në orën 22.00. Darka në Kroçiere.

Dita e Katërt: Mëngjesi në Kroçiere. Mbrritja në Palma de Mallorca në orën 07.00. Shëtitje opsionale në Palma de Mallorca. Drekë në Kroçiere. Nisja në orën 16.00. Darka në Kroçiere.

Dita e Pestë: Mëngjesi në Kroçiere. Mbrritja në Marsejë në orën 11.00. Shëtitje opsionale në Marsejë. Drekë në Kroçiere. Nisja në orën 18.00. Darka në Kroçiere.

Dita e Gjashtë: Mëngjesi në Kroçiere. Mbrritja në Gjenova në orën 09.00. Nisja për në Milano. Mbrritja në Milano, ku do të vizitohen Pallazo Sforzesco, Sheshi Duomo dhe katedralja e Milanos, Galeria e Vitorio Emanuele II, Teatri La Scala. Vazhdimi i udhëtimit për në Venecie. Vizitë ne Venecie: Sheshi San Marco, Palazzo Grassi, Campanile, Burgjet, Pallati Ducal. Vazhdimi i udhëtimit për në Cosina. Mbrritja në Cosina. Sistemimi dhe Fjetje në hotel.

Dita e Shtatë: Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Shqipëri. Ndalesa të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritje në Tiranë.

Nisja 5 Nentor €549/personi

BËNI KËRKESË


Përfshihen

Sipas detajeve ne program


Nuk Përfshihen

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në Monumentet dhe Muzeumet.
3. Ekskursionet që ofron Kroçierja.
3. Bakshishi në Kroçiere dhe Bakshishe të ndryshme
4. Transfertat me autobus nga Porti në qytet atje ku është e nevojshme pas Zbritjes nga Kroçierja dhe Shëtitjet Opsionale në Vendet e Zbritjes.
Kujdes:
- Shoqëruesi ynë ofron asistencë gjatë udhëtimit në Kroçiere, shoqërimin në Monumente.
- Në zbritje në Marsejë, Palma de Mallroca dhe Barcelonë nuk do ketë Autobus, por do realizohen shëtitjet nga shoqëruesi ynë duke përdorur transportin publik.
- Rekomandohen Bakshishe në Kroçiere €10 për të Rritur dhe €5 për Fëmijë në natë.


Transport

Transporti me autobus / Kroçiere në Barcelonë, 6 Ditë 499, 7 Ditë €549, Nisje ne 13 Prill, 24 Shtator, 5 Nentor. (p)