Albanian Eagle Tours: Packages

+355 4 2 420 892

Paketa Pushimesh

Paketa pushimesh verore dhe dimerore!

  • Home
  • Paketa Turistike

Oferta e Dites

Oferta e Dites; - Oferta Speciale dhe Oferta te minutes se fundit!

179Sipas ofertave ne faqe

Details

Budapest Udhetim Individual

Budapest, Hotel + Avion dhe siguracion shendeti te perfshire, - pakete individuale sipas datave qe preferoni

95Duke filluar nga:

Details

Rome Udhetim individual

Rome Udhetim Individual ku perfshihen bileta e avioni vajtje-ardhe dhe akomodim ne hotel gjate gjithe vitit.

225Sipas ofertave ne faqe

Details

Verona Udhetim Individual

Verona Udhetim Individual Hotel, Avion, Mengjeset dhe Siguracion te perfshira

295Sipas ofertave ne faqe

Details

Venecia Udhetim Individual

Venecia Udhetim Individual, Hotel me mengjes, bileta avioni dhe siguracionet e shendetit ne udhetim

265Sipas ofertave ne faqe

Details

Paris Udhetim Individual

Udhetim individual ne Paris, Hotel, bileta avioni dhe siguracione te perfshira.

249Sipas ofertave ne faqe

Details

Pushime ne Sharm El Sheikh

Pushime ne Sharm El Sheik! Fluturime charter nga Tirana vatje - ardhje, Hotel, Sherbim All inclusive.

625Sipas ofertave ne faqe

Details

Pushime ne Dubai dhe Abu Dhabi

Pushime ne Dubai dhe Abu Dhabi.

540Fillon nga:

Details

Bileta Avioni ne Oferte

Bileta avioni, fluturime ekonomike nga Tirana ne Itali, Turqi, Amerike, Gjermani, Angli, France dhe kudo ne bote.

28Duke filuar nga:

Details

Ndeshje Futbolli

Ndeshje Futbolli dhe Koncerte, Searia A Itali, UEFA Champions league, Spanish La Liga, German Bundesliga, Kombetarja Shqipetare dhe koncerte ne bote.

0Sipas ofertave ne faqe

Details


Pages