Bileta Avioni ne Oferte

+355 4 2 420 892

Programi

BILETA AVIONI NE OFERTE!!


Super #çmime me nisje nga #Shkupi


Ne çmim përfshihet:
-Bileta vajtje muaji #Nentor me data specifike 
-Cante dore 6 kg
-Taksat aeroportuale


Ofertat jane momentale, vendet jane te limituara, dhe duhet bere kerkese paraprake per te konfirmuar cmimet!

*Shpjegime mbi ofertat!!
Cmimet vlejne per data te caktuara nga kompania ajrore qe mund te ndryshojne nga dita ne dite, sipas periudhes te specifikuar ne oferta!
Fluturimet jane nje drejtim. 
Cmimet jane me bagazh dore nga 6 - 10 kilogram, me permasa te limituara sipas kompanive ajrore. 
Vende te limituara!!

Kontaktoni menjeher per te pare nese ka vende te lira ne destinacionin qe ju intereson.

#AlbanianEagleTours
00355 42420892 - 00355686064077


Përfshihen

Fluturim + 1 valixhe/cante dore nga 6 - 10 kilogram sipas kompanise ajrore dhe destinacionit me permasa te limituara per kabinen e brendeshme te avionit. 

Taksat e biletave dhe fluturimit.


Nuk Përfshihen

Nuk perfshihen:

Valixhe mbi 10 kilogram. 

Shoqerues per femije apo per invalide. 


Transport

Transporti me avion te linjes!