Oferta e Dites

+355 4 2 420 892

Oferta e Dites

Oferta e Dites; - Oferta Speciale dhe Oferta te minutes se fundit!
Rome 215

Programi

► OFERTA E BARCELONES U MBYLL!!


OFERTA E DITES...ROME

22 - 24 Nentor €215/personi
Akomodim ne Hotel Principessa Isabella 4* (Clarion Collection)

Perfshihen:

 • Bileta e avionit vajtje ardhje me Alitalia
 • Bagazh dore 8 kg
 • Akomodim ne hotel
 • Mengjeset
 • Siguracioni i shendetit ne udhetim

Oraret e fluturimit:
Nisje 22 Nentor Tirana Roma 05:25-06:50
Kthimi 24 Nentor Roma Tirana 13:30-14:55

Oferta eshte specifike per keto data, - vetem 1 dhome dyshe me kete cmim!

KËRKO OFERTË


PAKETE VITI I RI NE VJENE

31 Dhjetor - 2 Janar

Hotel Austria Trend Messe 3*

Cmimi: 279 euro/personi 

Ne cmim perfshihen:

 • Biletat e avionit vajtje ardhje
 • Bagazh dore 6 kg
 • Akomodim ne hotel me 3* per 2 nete/ 3 dite
 • Mengjesi per te gjithe ditet e qendrimit 
 • Check-in Falas
 • Sigurimi i shendetit ne udhetim

Oraret e fluturimit:

Nisja 31 Dhjetor  Ohrid - Vienna 08:20 – 10:05
Kthimi 02 Janar Vienna - Ohrid 06:05 – 07:50

KËRKO OFERTË


*Ofertat jane momentale
Cmimet mund te ndryshojne pa paralajmerim
Cmimet jane ne total per 1 person

Kontaktoni AET ne telefon 0686064077 ose dergoni mesazh.


Përfshihen

Sipas Ofertes


Nuk Përfshihen

Nuk perfshihet asgje qe nuk eshte e permendur specifikisht ne rubriken e te perfshira.


Transport

Transporti me autobuz ose minibus cdo dite nga Maji deri ne fund te Gushtit!


Kujdes:
Nga 1 Janari 2018, në të gjithë Hotelet e Greqisë aplikohet Taksë lokale Qëndrimi
Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel. 
Taksat janë: 
• Hotel 5*: €4.00 për dhomë në natë
• Hotel 4*: €3.00 për dhomë në natë
• Hotel 3*: €1.50 për dhomë në natë
• Hotel 2* dhe 1*: €0.50 për dhomë në natë