Oferta e Dites: Pushime ne Antalya

+355 4 2 420 892

Programi

Ultra All Inclusive Antalya - Turqi:


Paketat përfshijnë avion charter + transferta + shërbimi All dhe Ultra Inclusive sipas hotelit


**OFERTË DITORE – TURQI**

➤ Cenger Beach Resort & Spa 5* All Inclusive €530/personi
➤ The Inn Resort & Spa 5* Ultra All Inclusive €585/personi
➤ Side Alegria Hotel & Spa 5* All Inclusive €540/personi
➤ Simena Holiday Village 5* Ultra All Inclusive €580/personi
➤ Simena Hotel 5* Ultra All Inclusive €585/personi
➤ The Lumos Deluxe Resort & Spa Hotel 5* Ultra All Inclusive €590/personi

Fluturimi me Turkish Airlines
➤ Oraret e nisjes Tirana - Antalya 1 Gusht 05:00 mëngjesit - 07:50 mëngjesit
➤ Oraret e kthimit Antalya - Tirana 8 Gusht 02:55 e mengjesit - 02:40 e mengjesit darkës - 03:45 mëngjesit

*Vënde të limitaura.... 

Oraret e nisjeve mund te ndryshojne - duhen verifikuar me Albanian Eagle Tours ne momentin e rezervimit dhe 1 dite para nisjes.

►KËRKO OFERTË


►Tel  ►Viber  ►WhatsApp  ►Instagram


*KUSHTET:
*Për Shqiptarët që udhëtojnë në Turqi dhe zonën Shengen nevojiten passaport biometrike me minimum 180 ditë afat skadence, siguracion shëndeti në udhëtim, ftesë ose rezervim hoteli për të gjitha ditët e qëndrimit,
*Për fëmijët nën 18 vjeç është e nevojshme prokurë nga prindërit që nuk udhetojnë me fëmijën.
*Për çdo rezervim, klientët bien dakort me kushtet e kontratës në linkun qe vijon: http://www.albanianeagletours.com/termat-dhe-kushtet
*Për çdo problem që lind para, gjatë, ose pas përdorimit të shërbimit të blerë, klientët kanë të drejtë ankimimi me shkrim.
*Agjensia nuk mban përgjegjësi nëse klientët nuk lejohen të hyjnë në shtetin e destinacionit apo tranzit për arsye që nuk lidhen me vlefshmërinë e rezervimeve të ofruara nga agjensia.


Përfshihen

Paketa pushimesh me sherbim All Inclusive ne Turqi, Antalya, Kemer, Belek, Side, Lara, Alanya, gjate gjithe veres me avion charter


Nuk Përfshihen

Paketa pushimesh me sherbim All Inclusive ne Turqi, Antalya, Kemer, Belek, Side, Lara, Alanya, gjate gjithe veres me avion charter


Transport

Transporti me aivon charter Tirane - Antalya 

Transferte nga aeroporti i Antalyas ne hotel