Oferte Hotel ne Zakynthos

+355 4 2 420 892

Programi

Pushime në Zakynthos, Ofertë Momentale!!


15-31 Korrik, 7 netë/ 8 ditë
2 të rritur dhe 1 fëmij nën 12 vjeç

Louis Plagos Beach 4* All Inclusive – dhomë standarte pamje kopështi  1370 euro
DETAJET E HOTELIT

White Olive Elite Hotel Laganas 5* All Inclusive – dhomë standarte me pamje pishine 1270 euro

DETAJET E HOTELIT


BËNI KËRKESË KËTU.. 

►Tel  ►Viber  ►WhatsApp  ►Instagram


Përfshihen

Sipas Ofertës..


Nuk Përfshihen

Sipas Ofertës..


Transport

Transporti individual.


*KUSHTET:
*Për Shqiptarët që udhëtojnë në zonën Shengen nevojiten passaport biometrike me minimum 180 ditë afat skadence, siguracion shëndeti në udhëtim, ftesë ose rezervim hoteli për të gjitha ditët e qëndrimit,
*Për fëmijët nën 18 vjeç është e nevojshme prokurë nga prindërit që nuk udhetojnë me fëmijën.
*Për çdo rezervim, klientët bien dakort me kushtet e kontratës në linkun qe vijon: http://www.albanianeagletours.com/termat-dhe-kushtet
*Për çdo problem që lind para, gjatë, ose pas përdorimit të shërbimit të blerë, klientët kanë të drejtë ankimimi me shkrim.

Per informacion shtese ose disponushmeri te menjehershme kontaktoni Albanian Eagle Tours ne Telefon/Whatsapp/Viber +355686064077


Taksa Turistike në Greqi paguhet direkt në hotel pasi bëhet hyrja. 

  • Hotelet 5* €4 dhoma/nata
  • Hotelet 4* €3 dhoma/nata
  • Hotelet 3* €2 dhomat/nata
  • Hotelet 2* e poshtë €1 dhoma/nata

KËRKO PREVENTIV..