Paketa pushimesh ne Itali

+355 4 2 420 892

Programi

Pushime në Itali, - Hotele me shërbim All Inclusive.


OFERTË! Pushime Familjare: Kalabri!

 • 7 netë / 8 ditë midis datave 15 - 30 Korrik

FUTURA CLUB ITACA 4*  -  https://www.itacanausicaa.it/   (2 ore e 50 min nga bari ose 3 ore)

 • Dhome standarte me ballkon - All Inclusive -  1020 EuroTotal familja per 2 te rritur + 1 femije 6 vjec
 • Dhome standarte me ballkon - All Inclusive -  1275 Euro Total familja per 2 te rritur + 2 femije , 13 dhe 3 vjec

►dërgo kërkesë


NAUSICCA VILLAGE 3* - All Inclusive,  https://www.nausicaavillage.it/en-gb  

 • Dhome katershe Standarte  1500 Euro -  All inclusive - Total familja 2 te rritur + 2 femije , 13 dhe 6 vjec
 • Dhome treshe standarte - 1010 Euro , All Inclusive - Total familja 2 te rritur + 1 femije 6 vjec

►dërgo kërkesë


PLAIA VILLAGGO HOTEL 3* -Full board me pije ne vakte (1 ore nga Bari) http://www.hotelplaia.it/

 • Studio , - Full board me pije ne vakte -  1075 Euro Total familja per 2 te rritur + 1 femije 6 vjec
 • Apartament me dy dhoma , Full board me pije ne vakte -  1355 Euro Total familja per 2 te rritur + 2 femije , 13 dhe 3 vjec

►dërgo kërkesë


TH BAIA DEGLI ACHEI 4* - Soft All inclusive http://www.villaggiobaiadegliachei.it/ ( 2 ore e 30 min nga bari)

 • Dhome standarte me pamje kopeshti,  1190 Euro - Soft All inclusive – total Total familja 2 te rritur + 1 femije  6 vjec
 • Dhome standarte me pamje kopeshti,  1480 Euro - Soft All inclusive – total Total familja 2 te rritur + 2 femije , 13 dhe 3 vjec

►dërgo kërkesë

*TRANSPORTI NUK ËSHTË I PËRFSHIRË (çmimet varjojnë sipas datave)

BËNI KËRKESË KËTU.. 

►Tel  ►Viber  ►WhatsApp  ►Instagram

Shërbimet e hoteleve:

 1. All Inclusive përfshin tre vakte + pijet freskuese dhe alkolike me orare të paracaktuara
 2. All Inclusive Light përfshihen 3 vakte + pije gjatë vakteve
 3. Full Board përfshin tre vakte pa pije
 4. Half Board përfshin dy vakte pa pije.

(Pyesni AET për shërbime shtesë të përfshira)


*KUSHTET:
*Për Shqiptarët që udhëtojnë në zonën Shengen nevojiten passaport biometrike me minimum 180 ditë afat skadence, siguracion shëndeti në udhëtim, ftesë ose rezervim hoteli për të gjitha ditët e qëndrimit,
*Për fëmijët nën 18 vjeç është e nevojshme prokurë nga prindërit që nuk udhetojnë me fëmijën.
*Për çdo rezervim, klientët bien dakort me kushtet e kontratës në linkun qe vijon: http://www.albanianeagletours.com/termat-dhe-kushtet
*Për çdo problem që lind para, gjatë, ose pas përdorimit të shërbimit të blerë, klientët kanë të drejtë ankimimi me shkrim.

Per informacion shtese ose disponushmeri te menjehershme kontaktoni Albanian Eagle Tours ne Telefon/Whatsapp/Viber +355686064077


Përfshihen

Perfshihen akomodimi ne hotel sipas datave te caktuara.

Sherbimi ne hotel sipas zgjedhjes suaj


Nuk Përfshihen

Në cmim nuk përfshihet

Biletat e tragetit vajtje - ardhje me traget Durres - Bari

asnje gje qe nuk eshte e permendur specifikisht si e perfshire ne pakete.


Transport

Trasnporti me makine personale nga vete klienti

Biletat e tragetit per klientin dhe makinat i rezervojme ne montin qe vendos klienti per te udhetuar.