Pushime All Inclusive ne Korfuz

+355 4 2 420 892

Programi

Pushime All Inclusive në Korfuz
Hotel, Vila, Apartamente,


OFERTE FAMILJARE - MOMENTALE

20 - 29 Qershor,   9 netë/ 10 ditë 
2  të rritur dhe 1 fëmijë 3 vjec:


Messonghi Beach Resort 3* me sherbim All inclusive me mengjes, dreke ,darke pije
Dhome standarte komforte, pamje deti - cmimi  1190 Euro familja https://messonghibeach.gr/
dërgo kërkesë


Gelina Village Aqua Park 4* Korfuz- me sherbim All inclusive me mengjes, dreke ,darke pije
Dhome standarte komfrote, pamje kopeshti - cmimi  1260 Euro familja https://www.gelinavillage.com/
dërgo kërkesë


Mitsis Roda Beach Korfuz 5* me sherbim All inclusive me mengjes, dreke ,darke pije
Dhome standarte, cmimi 1620 Euro familja http://www.roda-beach.com/
dërgo kërkesë


 


Përfshihen

 • Sipas Ofertës

Nuk Përfshihen

Asgjë që nuk është e përmendur si e përfshirë në rubrikën të përfshira.

*Kujdes:

 • Nga 1 Janari 2018, në të gjithë Hotelet e Greqisë aplikohet Taksë lokale Qëndrimi
 • Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel. 
 • Taksat janë: 
 • • Hotel 5*: €4.00 për dhomë në natë
 • • Hotel 4*: €3.00 për dhomë në natë
 • • Hotel 3*: €1.50 për dhomë në natë
 • • Hotel 2* dhe 1*: €0.50 për dhomë në natë

*KUSHTET:
*Për Shqiptarët që udhëtojnë në zonën Shengen nevojiten passaport biometrike me minimum 180 ditë afat skadence, siguracion shëndeti në udhëtim, ftesë ose rezervim hoteli për të gjitha ditët e qëndrimit, 
*Për fëmijët nën 18 vjeç është e nevojshme prokurë nga prindërit që nuk udhetojnë me fëmijën.
*Për çdo rezervim, klientët bien dakort me kushtet e kontratës në linkun qe vijon: http://www.albanianeagletours.com/termat-dhe-kushtet
*Për çdo problem që lind para, gjatë, ose pas përdorimit të shërbimit të blerë, klientët kanë të drejtë ankimimi me shkrim.

Transport

Transporti:

 • Mundesia 1: me makine personale
 • Mundesia 2: 55 euro per person (vajtje-ardhje, autobus+biletat e tragetit) vetem ditet e marta dhe te premte.
 • Mundesia 3: Cdo dite transporti 60 euro per person me mini-bus.