Pushime në Sharm El Sheikh - Egjipt

+355 4 2 420 892

Programi

PUSHIME NË SHARM EL SHEIKH - EGJIPT


Fluturime charter vatje - ardhje, Nisje nga Tirana çdo të martë, Shërbim All dhe Ultra Inclusive.

Paketat përfshihjnë:

  • ►Avion charter vajtje - ardhje
  • ►Transfertat nga aroporti në hotel vajtje-ardhje
  • ►Akomodimi në hotel
  • ►Shërbimi All Inclusive
  • ►Viza €0 / Taksa lokale €0

Ofertat e hoteleve me nisje në datën 6 Korrik, 6 Netë


►►Parrotel Aquapark Resort 4* - Sharm El Sheikh, €465/personi All Inclusive (Hotel Ekonomik)


►►Amwaj Oyoun Hotel & Resort 5* - Sharm El Sheikh, €469/personi All Inclusive (Hotel Ekonomik)


►►Trapitel Naama Bay Hotel 5* - Sharm El Sheikh, €513/personi All Inclusive (Hotel Standart)


►►Regency Plaza Aqua Park And Spa 5* - Sharm El Sheikh, €519/personi All Inclusive (Hotel Standart)


►►Jaz Mirabel Resort 5* - Sharm El Sheikh, €559/personi All Inclusive (Hotel Standart)


►►Grand Rotana Resort 5* - Sharm El Sheikh, €645/personi All Inclusive (Luxury Hotel)


►►Baron Palms Resort 5* - Sharm El Sheikh, €849/personi All Inclusive (Luxury Hotel)


Oferta është e vlefshme për rezervime deri në datën 31 Mars!

►DËRGONI KËRKESË

Për më shumë Telefononi ose Dërgoni Mesazh..

►Telefon ►Viber  ►WhatsApp  ►Instagram


Vëmëndje!

  • Cmimet janë për 1 person (akomodim në dhomë dyshe)
  • Cmimet janë momentale dhe duhen verifikuar me Albanian Eagle Tours për disponueshmëri!
  • Oraret e fluturimeve mund të ndryshojnë.
  • Vlefshmëria e passaportave biometrike duhet të jetë 180 ditë nga data e kthimit.

Për informacion shtesë ose disponushmeri të menjëhershme kontaktoni Albanian Eagle Tours në Telefon/Whatsapp/Viber +355686064077


Përfshihen

Sipas ofertës së hotelit.


Nuk Përfshihen

Sipas ofertës së hotelit.


Transport

Sipas ofertes ne faqe