Pushime ne Dubai dhe Abu Dhabi

+355 4 2 420 892

Programi

Pushime në Dubai sipas preferencës. 


Paketat përfshijnë:

  • Biletat e avionit,
  • Transferta nga aeroporti në hotel,
  • Akomodim në hotel me 3*, 4*, 5* dhe
  • Vizat

Fluturimet direkte Tiranë - Dubai - Tiranë fillojnë në datën 28 Mars, 2 herë në javë, çdo të Enjte dhe të Djelë.

Dërgoni kërkesë duke shtypur butonin më poshtë për të marrë ofertë brenda 24 orëve. 

> Shtypni ketu per te derguar kerkese


Kontaktoni agjensinë Albanian Eagle Tours në telefon +355686064077 ose dërgoni mesazh..

►Telefon  ►Viber  ►WhatsApp  ►Instagram


Përfshihen

Sipas Kërkesës


Nuk Përfshihen

Sipas Kërkesës


Transport

Transoprti me avion