Pushime ne ishujt Maldive

+355 4 2 420 892

Programi

Pushime në ishujt Maldive


Hotele, resorte ishull, me shërbim all inclusive, biletat e avionit dhe transfertat të përfshira, Pushime ideale për cifte.


OFERTAT NË MALDIVE

Akomodim në hotel me 4*+ dhe 5*

Përfshihen:

  • - Biletat e avionit vajtje ardhje me 20 kg bagazh
  • - Akomodim në hotel për 7 netë qëndrimi
  • - Mëngjesi +drekë+darkë dhe shërbim All Inclusive nëse preferoni.
  • - Transferta vajtje ardhje nga aeroporti në hotel
  • - Siguracionet e shëndetit në udhëtim
  • - Siguracion alternativ për Covid

Kërkoni ofertë sipas periudhës që doni të udhëtoni!

►1 - 31 Janar ►KËRKO OFERTË

►1 - 28 shkurt ►KËRKO OFERTË

►1 - 31 Mars ►KËRKO OFERTË

►1 - 30 Prill ►KËRKO OFERTË

►1 - 31 Maj ►KËRKO OFERTË

►1 - 30 Qershor ►KËRKO OFERTË

►1 - 31 Korrik ►KËRKO OFERTË

►1 - 31 Gusht ►KËRKO OFERTË

►1 - 30 Shtator ►KËRKO OFERTË

►1 - 31 Tetor ►KËRKO OFERTË

►1 - 30 Nëntor ►KËRKO OFERTË

►1 - 28 Dhjetor ►KËRKO OFERTË


*Vemendje!

> Ofertat janë për kohë të limituar dhe duhen verifikuar me Albanian Eagle Tours per disponueshmeri!

> Oraret e fluturimeve mund te ndryshojne sipas muajve të vitit

> Vlefshmeria e passaportave biometrike duhet te jete 180 nga data e kthimit.

Per informacion shtese ose disponushmeri te menjehershme kontaktoni Albanian Eagle Tours ne Telefon/Whatsapp/Viber +355686064077


Na kontaktoni tani në telefon ose dërgoni mesazh 

►Telefon  ►Viber  ►WhatsApp  ►Instagram ►Email


 


Përfshihen

Sipas ofertes


Nuk Përfshihen

Sipas ofertes


Transport

Transporti me avion nga Italia - Male + transferte aeroport hotel me delta plan ose skaf te shpejte.