Pushime ne Shqiperi Vera 2021

+355 4 2 420 892

Programi

Udhëtime në Shqiperi


Pushime në Shqipëri: Ture Ditore, në Plazh dhe Malore. Ture të Rivieres, shëtitje në plazhe, transport hotel dhe guidë të përfshira

Udhëtime 1, 2, 3, 5, 6, 8 ditore.


Udhëtime 1 ditore:
► Lumi i Shalës, 1 Ditë
► Dhërmi – 1 Ditë 
► Drimadhë – 1 Ditë 
► Radhimë – Orikum 1 Ditë 
► Karaburun – Sazan 1 Ditë
► Banjat e Bënjës, 1 Ditë, 
► Kanionet e Osumit, 1 Ditë 
► Korçë – Voskopojë 1 Ditë 
► Lëpushë – Tamarë, 1 Ditë 

► Shtypni këtu për të dërguar kërkesë


Udhëtime 2 ditore:

► Valbonë, 2 ditë
► Theth, 2 ditë
► Drimadhë- Vlorë – Karaburun 2 Ditë
► Sarandë – Ksamil 2 Ditë
► Vermosh – Tamarë – Lëpushë 2 Ditë
► Lumi I Shalës – 2 Ditë
► Kanionet e Osumit, 2 Ditë
► Voskopojë – Korçë, 2 Ditë

► Shtypni këtu për të dërguar kërkesë


Udhëtime 3 ditore:
► Dhërmi – Drimadhë, 3 Ditë
► Kalimi Valbone – Theth, 3 Ditë
► Theth – Valbone – Lumi i Shales, 3 Dite
► Drimadhë –Vlorë – Karaburun 3 Ditë
► Sarandë – Ksamil, 3 Ditë

► Shtypni këtu për të dërguar kërkesë


Udhëtime 5, 6, 8 ditore:
► Dhërmi – Drimadhë – Jalë, 5 Ditë
► Sarandë – Ksamil, - 5 Ditë
► Vlorë – Dhërmi – Radhimë – Kraburun - 5 Ditë
► Riviera Shqiptare,  – 6 Ditë
► Dhërmi- Drimadhë – Jalë 8 Ditë

► Shtypni këtu për të dërguar kërkesë


Për lidhje direkt me konsulentët tanë zgjidhni një nga mënyrat më poshtë të komunikimit
►Tel  ►Viber  ►WhatsApp  ►Instagram


*Vëmëndje!

  • Çmimet janë momentale dhe duhen verifikuar me Albanian Eagle Tours për disponueshmeri!
  • Oraret e fluturimeve mund të ndryshojnë
  • Për udhëtimet jashtë vëndit vlefshmëria e passaportave biometrike duhet të jetë 180 ditë nga data e kthimit.

Për informacion shtesë ose disponushmeri të menjëhershme kontaktoni Albanian Eagle Tours në Telefon/Whatsapp/Viber +355686064077


Përfshihen

Sipas Ofertes


Nuk Përfshihen

Nuk perfshihet asgje qe nuk eshte e permendur specifikisht ne rubriken e te perfshira.


Transport

Transporti sipas ofertës më sipër


Kujdes:


Per Ofertat e Greqise!!
Nga 1 Janari 2018, në të gjithë Hotelet e Greqisë aplikohet Taksë lokale Qëndrimi
Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel. 
Taksat janë: 
• Hotel 5*: €4.00 për dhomë në natë
• Hotel 4*: €3.00 për dhomë në natë
• Hotel 3*: €1.50 për dhomë në natë
• Hotel 2* dhe 1*: €0.50 për dhomë në natë


Per ofertat e tjera (duke perjashtuar ofertat e paketave me fluturim charter) taksa e qytetit paguhet gjithmone ne hotel ne momentin e hyrjes. Taksat ndryshojne sipas shteteve dhe komunave perkatese. Per kosotot ekzakte kontaktoni nje nga konsulentet tane te udhetimeve ne numrin +355 686064077 .