Pushime Ultra All Inclusive me charter ne Bodrum

+355 4 2 420 892

Programi

Turqi: Pushime All Inclusive dhe Ultra All Inclusive në Bodrum


Datat e nisjeve:

  • Fluturimi i parë niset nga Tirana në datën 18 Qershor
  • Fluturimi i fundit kthehet nga Bodrumi në datën 16 Shtator

Në çmim përfshihen: 

►Fluturimi vajtje-ardhje me avion charter
►Transferta aeroport-hotel vajtje-ardhje
►Akomodimi në hotel
►Shërbimi All Inclusive ose Ultra All Inclusive sipas hotelit që zgjidhni


Oferta e Ditës! 

Datat: 18 - 24 Qershor, 6 netë / 7 ditë

Latanya Park Resort 4* - Bodrum, Bodrum Ultra All Inclusive €539/personi

Bodrum Holiday Resort & Spa 5* - Icmeler, Bodrum, Ultra All Inclusive €595/personi

►Bëni Kërkesë për *Ofertën e Ditës*!


Më poshtë lista e hoteleve sipas kategorive me 4*, 5* dhe 5*-Lux

Hotele me 4*

Bitez Garden Life 4* - Bodrum, Bodrum, All Inclusive

Blue White Bodrum 4* - Turgutreis, Bodrum, All Inclusive

Breeze Beach Hotel 4* - Gumbet, Bodrum, All Inclusive

Eken Resort Hotel 4* - Gumbet Bodrum, All Inclusive

Petunya Beach Resort 4* - Bodrum, Bodrum, All Inclusive

Woxxie Hotel 4* - Akyarlar, Bodrum All Inclusive

Latanya Park Resort 4* - Bodrum, Bodrum Ultra All Inclusive

Jasmin Beach Hotel 4* - Gumbet, Bodrum, All Inclusive

►Bëni Kërkesë për Hotelet me 4*


Hotele me 5*

Mandarin Resort Hotel 5* - Bodrum, Bodrum, All Inclusive

Royal Asarlik Beach Hotel & Spa 5* - Gumbet, Bodrum, Ultra All Inclusive

Armonia Holiday Village 5* – Akyarlar, Bodrum, All Inclusive Plus

Goddess of Bodrum – Isis Hotel 5* - Bodrum, Bodrum, All Inclusive

Bodrum Holiday Resort & Spa 5* - Icmeler, Bodrum, Ultra All Inclusive

Bodrum Park Resort 5* - Bodrum, Bodrum, Ultra All Inclusive

Sundance Resort Hotel 5* - Turgut, Bodrum, Ultra All Inclusive

Yasmin Bodrum Resort 5* - Kadikalesi, Bodrum, Ultra All Inclusive

Premium Bodrum ( ex.Duja Bodrum) 5* - All Inclusive

Salmakis Beach Resort 5* - Bodrum, Bodrum, Ultra All Inclusive

Azure By Yelken (EX Grand Park) – Bodrum, Bodrum, Ultra All Inclusive

Crystal Green Bay Resort & Spa 5* - Bodrum, Bodrum, All Inclusive

Hapimag Sea Garden 5* - Yaliciftlik, Bodrum, Ultra All Inclusive

La Blanche Island 5* - Guvercinlik, Bodrum, Ultra All Inclusive

Asteria Bodrum Resort 5* - Gumbet, Bodrum Ultra All Inclsuive

Samara Hotel 5* - Kaynar, Bodrum, All Inclusive

Kadikale Resort 5* - Kadikalesi, Bodrum, All Inclusive

Kairaba Blue Dreams Resort & Spa 5* - Torba, Bodrum, Ultra All Inclusive

►Bëni Kërkesë për Hotelet me 5*


Hotele Luksi me 5*

Sianji Well-Being Resort 5* - Kadikalesi, Bodrum, Ultra All Inclusive

Lujo Art & Joy Hotel 5* - Guvercinlik, Bodrum, Ala Carte All Inclusive

Titanic Deluxe Bodrum 5* - Guvercinlik, Bodrum, High Class All Inclusive

Xanadu Island High Class 5* - Akyarlar, Bodrum, High Class All Inclusive

Rixos Premium Bodrum 5* - Bodrum, Bodrum, All Exclusive & All Inclusive

Vogue Hotel Supreme Bodrum 5* - Torba, Bodrum, Ultra All Inclusive

►Bëni Kërkesë për Hotele Luksi


Kontaktoni Albanian Eagle Tours ne telefon +355686064077 ose dergoni mesazh..

►Telefon  ►Viber  ►WhatsApp  ►Instagram


Përfshihen

  • Fluturimi me avion charter vajtje - ardhje
  • Transferta aeroport - hotel vajtje - ardhje
  • Akomodimi në hotel 
  • Shërbimi sipas zgjedhjes së hotelit në ofertë.

Nuk Përfshihen

  • Nuk përfshihen shërbime që nuk janë specifikuar si të përfshira në ofertë.

Transport

Sipas ofertës.