Pushime Ultra All Inclusive ne Antalya

+355 4 2 420 892

Programi

Pushime All Inclusive dhe Ultra All Inclusive në ANTALYA Turqi.


OFERTA E DITËS - ANTALYA

Nisje 26 Qershor – 6 Netë / 7 Ditë

  1. Aria Resort & SPA 5* All Inclusive Dhome standarte pamje toke €520 personi
  2. Rixos Premium Tekirova 5* Ultra All Inclusive Dhome standarte pamje kopeshti €1150 personi
  3. Selectum Family Resort 5* Ultra All Inclusive Dhome standarte Bungalow €800 personi
  4. Utopia Resort & Residence 5* Ultra All Inclusive Dhome standarte pamje kopeshti €570 personi
  5. Alibey Club Manavgat & Park 5* Ultra All Inclusive Dhome standarte pamje kopeshti €800 personi

Përfshihen: Fluturimi me avinon charter, transferta, akomodimi në hotel dhe shërbimi sipas zgjedhjes së hotelit.

► KËRKO OFERTË! 

Datat e nisjeve dhe kthimeve sezoni i veres 2021

  • Nisja e charterit të parë 28 Maj
  • Kthimi i charterit të fundit 17 Shtator

Kontaktoni Albanian Eagle Tours në telefon +355686064077 ose dërgoni mesazh..

►Telefon  ►Viber  ►WhatsApp  ►Instagram

Shikoni listën e hoteleve më poshtë sipas kategorive, Ekonomike, Mesatare, dhe Luksoze.


Hotele Ekonomike 

► KLEOPATRA ADA BEACH HOTEL 4* , Alanya, All Inclusive  (1 femije 0-12 Falas)
► GRAND RING HOTEL 5* Kemer, All Inclusive (1 femije 0-12 Falas)
► AYDINBEY GOLD DREAMS 5*, Alanya, All Inclusive (2 femije 0-12 Falas)
► CRYSTAL AURA BEACH RESORT &SPA 5*
Kemer, Ultra All Inclusive (2 femije 0-12 Falas)
► LONICERA CITY HOTEL 3*, Alanya (qernder te qytetit), All Inclusive
► FAME RESIDENCE GOYNUK 4*, Kemer, All Inclusive (1 femije 0-12 Falas)
► MY HOME RESORT HOTEL 5*, Alanya, All Inclusive (1 femije 0-12 Falas)
► SENZA THE INN RESORT & SPA 5*, 
Alanya, Ultra All Inclusive (2 femije 0-13 Falas)
► TRANSATLANTIK HOTEL & SPA 5*, Kemer, Ultra All Inclusive (1 femije 0-12 Falas)
► SAILORS BEACH CLUB 4*, Kemer, All Inclusive (1 femije 0-12 Falas)
► SUNMELIA BEACH 5*,  Side, All Inclusive
► ALAIYE KLEOPATRA HOTEL 4*, Alanya, All Inclusive
► SIDE KUM HOTEL 5*, Side, All Inclusive
► SHERWOOD GREENWOOD KEMER 4*, Kemer, All Incluisve (1 femije 0-12 Falas)
► THE LUMOS DELUXE RESORT HOTEL & SPA 5*Alanya, Ultra All Inclusive (1 femije 0-13 Falas)
► HEAVEN BEACH RESORT & SPA 5*, Side, Ultra All Inclusive (Vetem per te rritur)
► CLUB SALIMA HOLIDAY VILLAGE 5*, Kemer, All Inclusive (2 femije 0-12 Falas)
► RAYMAR HOTEL 5*, Side, Ultra All Inclusive (2 femije 0-12 Falas)
► ALAN XAFIRA DELUXE RESORT & SPA 5*,
 Alanya, Ultra All Inclusve (1 femije 0-12 Falas)
► ALAIYE RESORT HOTEL &SPA 5*,  
Alanya, All Inclusive (2 femije 0-12 Falas)
► AYDINBEY FAMOUS RESORT 5*, 
Belek, Ultra All Inclusive (2 femije 0-12 Falas)
► CAMYUVA BEACH HOTEL 4*+, 
Kemer, All Inclusive
► ASKA JUST IN BEACH 4*, Alanya, All Inclusive (1 femije 0-12 Falas)
► WATER SIDE RESORT 5*
Side, Ultra All Inclusive (2 femije 0-12 Falas)
► GRAND PARK KEMER 4*+, Kemer, All Inclusive
► CESARS TEMPLE DE LUXE HOTEL 5*,  Belek,Ultra All Inclusive
► SAILORS BEACH CLUB 4*, Kemer, All Inclusive
► CRYSTAL PARAISO VERDE RESORT &SPA 5*, Belek, Ultra All Inclusive (2 femije 0-12 Falas)
► ADIN BEACH HOTEL 5*, Alanya, All Inclusive (Hotel Hallall)
► CLUB SALIMA HOLIDAY VILLAGE 5*, Kemer, All Inclusive (2 femije 0-12 Falas)
► LONICERA WORLD HOTEL 4*, Alanya, Ultra All Inclusive
► SEALIFE BUKET BEACH 5*, Alanya, All Inclusive (1 femije 0-12 Falas)
► VON RESORT GOLDEN BEACH 5*, 
Side, All Inclusive
► ORANGE COUNTY ALANYA 5*, Alanya, All Inclusive (1 femije 0-12 Falas)
► KILIKYA RESORT CAMYUVA 5*, Kemer, Ultra All Inclusive (2 femije 0-12 Falas)
► CLUB CALIMERA SERRA PALACE 5*
Side, Ultra All Inclusive (2 femije 0-12 Falas)
► AZURA DELUXE RESORT & SPA HOTEL 5*, 
Alanya, Ultra All Inclusive
► EFTALIA OCEAN HOTEL 5*, Alanya, Ultra All Inclusive (1 femije 0-15 Falas)
► LONICERA RESORT & SPA 5*, 
Alanya, Ultra All Inclusive

► KËRKO OFERTË PËR HOTELE EKONOMIKE 


Hotele Mesatare 

► FAME RESIDENCE KEMER & SPA 5*, Kemer, All Incluisve (1 femije 0-12 Falas)
► SEALIFE FAMILY RESORT 5*, 
Alanya, All Inclusive
► CLUB TURAN PRINCE WORLD 5*, Side, All Inclusive (2 femije 0-12 Falas)
► PORTO BELLO RESORT & SPA 5*, Antalya, All Inclusive
► SIMENA SUN CLUB 5*, Kemer, Ultra All Inclusive, (2 femije 0-12 Falas)
► EFTALIA MARIN RESORT HOTEL 5*
Alanya, Ultra All Inclusive (2 femije 0-14 Falas)
► ALKOCLAR EXCLUSIVE KEMER 5*
Kemer, Ultra All Inclusive
► CRYSTAL ADMIRAL RESORT SUITES SPA 5*Side, Ultra All Inclusive (1 femije 0-12 Falas)
► KILIKYA PALACE GOYNUK 5*
Kemer, Ultra All Inclusive (2 femije 0-12 Falas)
► KIRMAN ARYCANDA DE LUXE RESORT 5*, Alanya, Ultra All Incluisve
► CRYSTAL DELUXE RESORT &SPA 5*, Kemer, Ultra All Inclusive
► CRYSTAL FLORA BEACH RESORT & SPA 5*, Kemer, Ultra All Inclusive (1 femije 0-12 Falas)
► LONG BEACH RESORT HOTEL 5*, Alanya, Ultra All Inclusive (1 femije 0-12 Falas)
► LONG BEACH HARMONY 5*, 
Alanya, Ultra All Inclusive (1 femije 0-12 Falas)
► SIRIUS DELUXE HOTEL 5*, 
Alanya, Ultra All Inclusive (1 femije 0-12 Falas)
► KIRMAN BELAZUR RESORT & SPA 5*, Belek, Ultra All Inclusive
► VON RESORT GOLDEN COAST 5*, Side All Inclusive, (1 femije 0-12 Falas)
► MIRADA DEL MAR 5*Kemer, Ultra All Inclusive
► VON RESORT ELITE 5*, Side, All Inclusive
► MARCO POLO HOTEL 5*, Kemer, Ultra All Inclusive, (1 femije 0-12 Falas)
► KAMELYA K CLUB 5*,Side, Ultra All Inclusive, (1 femije 0-12 Falas)
► KAMELYA FULYA HOTEL 5*, Side, Ultra All Inclusive, (1 femije 0-12 Falas)
► DELPHIN BOTANIK PLATINIUM 5*, Alanya, All Inclusive (1 femije 0-12 Falas)
► MARITIM PINE BEACH 5*, 
Belek, Ultra All Inclusive (1 femije 0-12 Falas)
► CRYSTAL TAT BEACH GOLF RESORT & SPA 5*, 
Belek, Ultra All Inclusive (1 femije 0-12 Falas)
► LIMAK LIMRA HOTEL&RESORT 5*, Kemer, 
Ultra All Inclusive (1 femije 0-12 Falas)
► ORANGE COUNTY KEMER 5*
Kemer, Ultra All Inclusive 
► CRYSTAL PALACE LUXURY RESORT & SPA 5*, Side, Ultra All Inclusive (1 femije 0-12 Falas)
► AKKA ALINDA HOTEL 5*, 
Kemer, Ultra All Inclusive 
► KAMELYA SELIN HOTEL 5*, Side, Ultra All Inclusive (1 femije 0-12 Falas)
► IC HOTELS GREEN PALACE 5*, 
Lara, Ultra All Inclusive
► ADALYA ELITE LARA 5*, Lara, Ultra All Inclusive
► FAME RESIDENCE LARA &SPA 5*,Lara, All Inclusive
► IC HOTELS SANTAI FAMILY RESORT 5*, Belek, Ultra All Inclusive (1 femije 0-12 Falas)
► CLUB ASTERIA BELEK 5*, Belek, High Class All Inclusive (1 femije 0-12 Falas)
► CRYSTAL FAMILY RESORT & SPA 5*, 
Belek, Ultra All Inclusive (2 femije 0-12 Falas)

► KËRKO OFERTË PËR HOTELE MESATARE


Hotele Luxoze 

► CRYSTAL SUNSET LUXURY RESORT & SPA 5*, Side, Ultra All Inclusive (1 femije 0-12 Falas)
► TRENDY LARA HOTEL 5*, 
Lara, Ultra All Inclusive
► MARTI MYRA 5*,Kemer, Ultra All Inclusive (1 femije 0-12 Falas)
► AYDINBEY KING’S PALACE & SPA 5*Side, Ultra All Inclusive (1 femije 0-12 Falas)
► SHERWOOD EXCLUSIVE KEMER 5*, Kemer, Ultra All Inclusive (1 femije 0-12 Falas)
► DELPHIN DELUXE RESORT 5*, Alanya, Ultra All Incusive 
► MIRACLE RESORT HOTEL 5*, Lara, Ultra All Inclusive
► ROYAL ALHAMBRA PALACE 5*,  Side, Ultra All Inclusive
► ROYAL DRAGON HOTEL 5*, Side, Ultra All Inclusive (1 femije 0-12 Falas)
► ROYAL TAJ MAHAL HOTEL 5*,  Side, Ultra All Inclusive (1 femije 0-12 Falas)
► THE LAND OF LEGENDS 5*, Belek, Me mengjes ose Mengjes e Darke

► SPICE HOTEL SPA 5*, Belek, Ultra All Inclusive (1 femije 0-12 Falas)
► NIRVANA LAGOON VILLAS SUITES & SPA 5*
Kemer, Ultra All Inclusive (1 femije 0-12 Falas)
► AMARA CLUB MARINE NATURE 5* 
Kemer, Ultra All Inclusive
► NASHIRA RESORT HOTEL 5*, Side, Ultra All Inclusive (1 femije 0-12 Falas)
► LIMAK ARCADIA RESORT HOTEL 5*, 
Belek Ultra All Inclusive (2 femije 0-14 Falas)
► ALBA ROYAL HOTEL 5*, Side, Ultra All Inclusive (Vetem per te rritur)
► RIXOS BELDIBI 5, 
Kemer, Ultra All Inclusive (1 femije 0-12 Falas)
► CRYSTAL SUNRISE QUEEN LUXURY RESORT & SPA 5*, 
Side, Ultra All Inclusive
► ROYAL SEGINUS HOTEL 5*, Lara, Ultra All Inclusive
► LIMAK ATLANTIS DELUXE RESORT HOTEL 5*, Belek, Ultra All Inclusive
► KEMER BARUT COLLECTION 5*, Kemer, Ultra All Inclusive
► BAIA LARA HOTEL 5*Lara, Ultra All Inclusive
► ROYAL HOLIDAY PALACE 5*, Lara, Ultra All Inclusive
► ROYAL WINGS HOTEL 5*, Lara, Ultra All Inclusve
► ROYAL ADAM & EVE 5*,  Belek, Ultra All Inclusive (Vetem per te rritur)
► AKKA ANTEDON HOTEL 5*Kemer, Ultra All Inclusive
► BELLIS DELUXE HOTEL 5*, Belek, Ultra All Inclusive (1 femije 0-12 Falas)
► DELPHIN PALACE HOTEL 5*,Lara, Ultra All Inclusive
► SUSESI LUXURY RESORT 5*, Belek, Ultra All Inclusive (1 femije 0-12 Falas)
► ARUM BARUT COLLECTION 5*
Side, Ultra All Inclusive (1 femije 0-12 Falas)
► SENSIMAR SIDE RESORT & SPA 5*, Side, Ultra All Inclusive (Vetem per te rritur)
► DELPHIN DIVA PREMIERE HOTEL 5*, 
Lara, Ultra All Inclusive
► LIMAK LARA DELUXE RESORT HOTEL 5*,  Lara, Ultra All Inclusive
► CONCORDE DE LUXE RESORT 5*,  Lara, Ultra All Inclusive (2 femije 0-12 Falas)
► LARA BARUT COLLECTION 5*,  Lara, Ultra All Inclusive
► DELPHIN BE GRAND RESORT 5*Lara, Ultra All Inclusive
► DELPHIN IMPERIAL HOTEL 5*,  Lara, Ultra All Inclusive
► ACANTHUS & CENNET BARUT COLLECTION 5*,  Side, Ultra All Inclusive
► CALISTA LUXURY RESORT 5*, Belek, Ultra All Inclusive
► IC HOTELS RESIDENCE 5*,  Lara, Ultra All Inclusive
► REGNUM CARYA GOLF & SPA RESORT 5*, Belek, Luxury All Inclusive
► TITANIC MARDAN PALACE HOTEL 5*,  Lara, Golden All Inclusive

► KËRKO OFERTË PËR HOTELE LUKSOZE


KUJDES: Dhoma ne hotel merret ne oren 14:00 te dites qe mberrini, dhe dorezohet ne oren 12:00 ne dreke. Nese do mberrini heret ne hotel, nuk e merrni dot dhomen deri ne oren 14:00. Kete kohe mund ta kaloni ne ambjetet e hotelit. Gjithashtu, diten qe largoheni, dhomen e lironi ne oren 12:00 ne dreke te dites qe do largoheni dhe do qendroni ne ambjetet e hotelit deri ne mbremje qe vjen ju merr shoqeruesi. Opsionale, mund te zgjidhni qe me kosto shtese, ta mbani dhomen per check out te vone, deri ne oren 18:00 ose mund ta merrni naten e plote qe ta keni dhomen deri ne mbremje te dites qe largoheni.
Kontaktoni me agjentet tane dhe sigurohuni per oraret e avionit para se te beni rezervimin per Antalya!


*KUSHTET:
*Për Shqiptarët që udhëtojnë në Turqi dhe zonën Shengen nevojiten passaport biometrike me minimum 180 ditë afat skadence, siguracion shëndeti në udhëtim, ftesë ose rezervim hoteli për të gjitha ditët e qëndrimit,
*Për fëmijët nën 18 vjeç është e nevojshme prokurë nga prindërit që nuk udhetojnë me fëmijën.
*Për çdo rezervim, klientët bien dakort me kushtet e kontratës në linkun qe vijon: http://www.albanianeagletours.com/termat-dhe-kushtet
*Për çdo problem që lind para, gjatë, ose pas përdorimit të shërbimit të blerë, klientët kanë të drejtë ankimimi me shkrim.
*Agjensia nuk mban përgjegjësi nëse klientët nuk lejohen të hyjnë në shtetin e destinacionit apo tranzit për arsye që nuk lidhen me vlefshmërinë e rezervimeve të ofruara nga agjensia.


Përfshihen

Përfshihen fluturimi me avinon charter, transferta, akomodimi në hotel dhe shërbimi sipas zgjedhjes së hotelit.


Nuk Përfshihen

Nuk përfshihen:

  • Taksa 1% e vlerës së hotelit që paguhet në hotel. 
  • Ture lokale

Transport

Transporti me aivon charter Tirane - Antalya 

Transferte nga aeroporti i Antalyas ne hotel