Venecia Udhetim Individual

+355 4 2 420 892

Programi

Program turistik individual në Venecia sipas datave që dëshironi!


Në paketë përfshihen:

  1. bileta avionit vajtje ardhje fluturim direkt nga Tirana
  2. Bagazhet sipas dëshirës suaj
  3. Akomodim në hotel 3* 4* 5* sipas preferencës suaj
  4. Mëngjesi për të gjithë ditët e qëndrimit
  5. Siguracioni shëndetit në udhëtim
  6. Orjentim për të vizituar vëndet më të bukura të Parisit!

BËNI KËRKESË KËTU.. 

►Tel  ►Viber  ►WhatsApp  ►Instagram


*KUSHTET:
*Për Shqiptarët që udhëtojnë në zonën Shengen nevojiten passaport biometrike me minimum 180 ditë afat skadence, siguracion shëndeti në udhëtim, ftesë ose rezervim hoteli për të gjitha ditët e qëndrimit,
*Për fëmijët nën 18 vjeç është e nevojshme prokurë nga prindërit që nuk udhetojnë me fëmijën.
*Për çdo rezervim, klientët bien dakort me kushtet e kontratës në linkun qe vijon: http://www.albanianeagletours.com/termat-dhe-kushtet
*Për çdo problem që lind para, gjatë, ose pas përdorimit të shërbimit të blerë, klientët kanë të drejtë ankimimi me shkrim.

Per informacion shtese ose disponushmeri te menjehershme kontaktoni Albanian Eagle Tours ne Telefon/Whatsapp/Viber +355686064077

 


Përfshihen

Sipas ofertes


Nuk Përfshihen

Sipas ofertes


Transport

Sipas ofertes