Vjene Udhetim Individual

+355 4 2 420 892

Programi

Program turistike në Vjenë - sipas datave që preferoni


Mundësi vizita në pikat turistike më të bukura të Vienës, si: Muzeu i Arteve të Bukura, Opera e Vienës, Parlamenti, Bashkia e Qytetit, Muzeu Kryesor, Pallati Schonbrunn – Residenca e meparshme verore e familjes së Hasburgeve, Universitetin Kryesor, Teatrin Kombëtar dhe Kishën Kushtimore, Holfburg – Residenca 600 vjecare e Hasburgëve.

Mundësi për të vizituar edhe Budapestin në të njëjtën kohe. Udhëtimi zgjat 2 orë dhe mund te behet vizite ditore ku te ktheheni perseri ne te njejtin hotel. 

 

BËNI KËRKESË KËTU.. 

►Tel  ►Viber  ►WhatsApp  ►Instagram

 


Kontaktoni AET në telefon 0686064077 ose dërgoni mesazh.

*KUSHTET:
*Për Shqiptarët që udhëtojnë në zonën Shengen nevojiten passaport biometrike me minimum 180 ditë afat skadence, siguracion shëndeti në udhëtim, ftesë ose rezervim hoteli për të gjitha ditët e qëndrimit,
*Për fëmijët nën 18 vjeç është e nevojshme prokurë nga prindërit që nuk udhetojnë me fëmijën.
*Për çdo rezervim, klientët bien dakort me kushtet e kontratës në linkun qe vijon: http://www.albanianeagletours.com/termat-dhe-kushtet
*Për çdo problem që lind para, gjatë, ose pas përdorimit të shërbimit të blerë, klientët kanë të drejtë ankimimi me shkrim.


Përfshihen

Sipas ofertes


Nuk Përfshihen

Sipas ofertes


Transport

Sipas ofertes