Albanian Eagle Tours: Packages

+355 4 2 420 892
  • Home
  • Paketa Turistike

Pushime ne Dubai dhe Abu Dhabi

Pushime ne Dubai dhe Abu Dhabi.

540Fillon nga:

Details

Ndeshje Futbolli

Ndeshje Futbolli dhe Koncerte, Searia A Itali, UEFA Champions league, Spanish La Liga, German Bundesliga, Kombetarja Shqipetare dhe koncerte ne bote.

0Sipas ofertave ne faqe

Details

Pushime ne ishujt Maldive

Pushime ne ishujt Maldive: Perfshihen - Biletat e aivionit, Transfertat dhe Hotel me sherbimin perkates

2250Fluturim+ Hotel+Transferte+3 vakte

Details

Pushime ne Kuba (Cuba)

Pushime ne Kuba (Cuba), Hotele, resorte me sherbim All inclusive ne Varadero, vizita ne Havana, bileta avioni, hotel, transferta te perfshira

1700Sipas ofertave ne faqe

Details

Budapest Udhetim Individual

Budapest, Hotel + Avion dhe siguracion shendeti te perfshire, - pakete individuale sipas datave qe preferoni

0Sipas ofertave ne faqe

Details

Rome Udhetim individual

Rome Udhetim Individual ku perfshihen bileta e avioni vajtje-ardhe dhe akomodim ne hotel gjate gjithe vitit.

0Sipas ofertave ne faqe

Details

Verona Udhetim Individual

Verona Udhetim Individual Hotel, Avion, Mengjeset dhe Siguracion te perfshira

0Sipas ofertave ne faqe

Details

Venecia Udhetim Individual

Venecia Udhetim Individual, Hotel me mengjes, bileta avioni dhe siguracionet e shendetit ne udhetim

265Sipas ofertave ne faqe

Details

Paris Udhetim Individual

Udhetim individual ne Paris, Hotel, bileta avioni dhe siguracione te perfshira.

0Sipas ofertave ne faqe

Details

Bileta Avioni sipas kerkeses

Bileta avioni, fluturime ekonomike nga Tirana ne Itali, Turqi, Amerike, Gjermani, Angli, France dhe kudo ne bote.

0Sipas ofertave ne faqe

Details


Pages