Regjistrim per Oferta

+355 4 2 420 892
Contents: 

Rregulla te pergjithshme sipas procedurave te parandalimit te perhapjes se Covid19 te rekomanduara per hotelet sezonale ne Greqi.

Check in online

 • Shume hotele me ane te faqeve te internetit bejne te mundur check in online nga cellular, - Pyesni agjentin tuaj nese ofrohet kjo mundesi ne hotelin tuaj

Ora e Hyrjes dhe Daljes nga Hoteli

 • Sipas protokolleve te shendetit te shtetit Grek oraret e reja te hyrjeve dhe daljeve nga dhomat e hotelit ne diten e pare dhe te fundit duhen vendosur ne:
 • Hyrje: Pas ore 15:00
 • Dalje: Para ores 11:00
 • Pyesni agjentin tuaj nese ofrohet kjo mundesi ne hotelin tuaj

Rregullat e Distances

Te gjithe punonjesit ne ambjente publike jane te obliguar te mbajne distance 1.5 deri ne 2 metra nga njeri tjetri dhe klientet. Tavolinat ne restorante pastrohen vetem kur klientet nuk jane te pranishem.

Stafi i Hotelit

 • Stafet e hotelit jane te trajnuar te parandalojne shperndarjen e infeksioneve ne hotel ne menyre efektive.

Restorantet

 • Kapacitetet ne restorantet e hoteleve do te jene te reduktuara dhe hapsirat do te shtohen. Tavolinat jane te vendosura ne minimum 1.5 metra distance nga njera tjetra.

Shtesat dhe oraret e hapjes

 • Qe te mundesohet per te gjithe klientet hapsire e mjaftueshme, eshte e rekomanduar qe oraret e hapjes se restoranteve te zgjaten. Shume hotele do ta ndjekin kete rekomandim.
 • Pyesni agjentin tuaj nese ofrohet kjo mundesi ne hotelin tuaj

Argetim dhe Aktivitete

 • Vetem evente, sporte dhe argetim me numra te vegjel pjesemarresish do te lejohen. Golf, tenis pershembull mund te lejohen, nderkohe futbolli nuk mund te lejohet. Qendrat SPA do te modifikohen, dhe cerdhet e brendshme do te jene ne linje me standartet e kerkuara nga qeveria Greke per protokollet e shendetit.

Shtim i pajisjeve te dezinfektimit

 • Numri i pajisjeve te dezinfektimit ne hotele eshte in rritur ne menyre te konsiderueshme, qe te mundesoj klientet dhe stafin e hotelit te dezinfektojne duart ne te gjitha pikat qe kane kontakt fizik te larte. Kjo perfshin hapsirat ku ofrohen ushqim dhe pije, ambjentet sportive, dhe sallonet e pritjeve.

Pastrimi i dhomave

 • Te gjitha dhomat jane te pastruara me pajisje speciale dhe material qe pervec te tjerave eliminojne potencialin e virustit Covid-19 perpara se te hyjne klientet. Zona me perqendrim te larte pastrami jane banjot, tavolinat perkashi krevateve, si dhe pajisjet e perdorimit te perditshem sic jane pultet e televizoreve.

Me pak Vete-Sherbim

 • Kudo qe te jete e mundur stafi i hotelit do te sherbej ushqim dhe pije klienteve. Sherbimet me vete-sherbim jane rekomanduar te perdoren sa me pak. Maska mbrojtesa jane te detyrueshme per stafin e hotelit.

Sherbimet qe nuk ofrohen

 • Ne vartesi te hotelit disa sherbime pergjate sezonit 2020 do te jene te reduaktuara ose totalisht te hequra per te adoptuar standartet e reja.

VEMENDJE!

 • Informacioni i lartepermendur ne masen me te gjere eshte sygjerues dhe adoptimi dhe zbatimi i tyre varet totalisht nga hotelet respective (pritet qe shumica e hoteleve ti adoptojne keto masa sipas nevojave). Hotelet kane prioritet sipas ligjeve ne fuqi te zbatojne udhezimet e Organizates Boterore te Shendetit.

Regjistrohuni tani për të rezevuar një konsulte mbi hotelet që do të kenë ofertat më të mira në periudhën me cmimet më të ulëta për të gjithë vitin. 

Tel  Viber  WhatsApp  Instagram

ose 

Regjistrohu Këtu!