WhatsApp Telefon E-mail

Rreth nesh

+355 4 2 420 892
Contents: 

Albanian Eagle Tours eshte themeluar ne vitin 2009 duke patur si qellim ofrimin e sherbimeve te udhetimit ne menyre profesionale dhe te shpejte duke ofruar vlere te shtuar konsulenca falas me sherbim te vazhdueshem para dhe gjate udhetimeve qe udhetimet te jene eksperienca sa me te bukura.

Sherbimet e Udhetimit dhe Turizmit: 

 1. Bileta avioni ne te gjithe boten me kompanite low cost dhe te tjera per udhetime me te gjata, 
 2. Paketa turistike ne grupe me autobus dhe avion shoqeruar me guide ne te gjitha vendet e Europes dhe me gjere, 
 3. Paketa turistike per udhetime individuale ku ofrojme konsulence paraprake dhe vazhdueshmeri 
 4. Hotele ne te gjithe boten. Albanian Eagle Tours ka ne dispozicion per klientet e saj nje nder databazat me te medha te hoteleve ne bote, qe ben te mundur te gjeni hotel me kushtet qe preferoni sa me afer vendit qe deshironi.
 5. Transferta me makina private ose autobus shuttle ne Shqiperi dhe qytetet kryesore kudo ne bote. 
 6. Makina me qira ne Shqiperi, aeroportet dhe qytetet kryesore kudo ne bote. 
 7. Bielta trageti ne Shqiperi, Itali, dhe Greqi
 8. Krociera ne mesdhe dhe ne detin e veriut ne Europe dhe Azi. 
 9. Siguracione shendeti ne udhetim 

   

Konsulenca:

 1. Konsulence per te gjitha udhetimet qe doni te ndermerrni, kudo ne bote. 
 2. Aplikim vize turistike per SHBA, Angli, Kanada, Australi. Dubai, Kuba, Tajlande, etj..

Kontrata me Klientin:

Shtypni KETU per te hapur kontraten!