Bileta Autobusi Shkup - Tiranë - Shkup

+355 4 2 420 892

Description

Bileta Autobusi Shkup - Tiranë - Shkup 


Nisje Çdo ditë nga Shkupi dhe Tirana.

Qytetet e nisjes Vëndi i nisjes Nisja Mbërritja Vajtje Vajtje - Ardhje  
 • Shkup - Durrës
 • Shkup Busterminal
06:00 12:15 20€ 30€ ►Rezervo
 • Shkup - Tiranë
 • Shkup Busterminal
06:00 13:00 20€ 30€ ►Rezervo
 • Tetovë - Durrës
 • Tetove Busterminal
07:00 12:15 15€ 25€ ►Rezervo
 • Tetovë - Tiranë
 • Tetove Busterminal
07:00 13:00 15€ 25€ ►Rezervo
 • Gostivar - Durrës
 • Gostivar Bustermina
07:30 12:15 15€ 25€ ►Rezervo
 • Gostivar - Tiranë
 • Gostivar Bustermina
07:30 13:00 15€ 25€ ►Rezervo
 • Kercovë - Durrës
 • Kercove Busterminal
08:30 12:15 10€ 18€ ►Rezervo
 • Kercovë - Tiranë
 • Kercove Busterminal
08:30 13:00 10€ 18€ ►Rezervo
 • Strugë - Durrës
 • Struge Busterminal
09:30 12:15 10€ 18€ ►Rezervo
 • Strugë - Tiranë
 • Struge Busterminal
09:30 13:00 10€ 18€ ►Rezervo
 • Tiranë - Strugë
 • Sheshi Asllan Rusi Busterminal
16:00 19:30 10€ 18€ ►Rezervo
 • Durrës - Strugë
 • Stacioni i Trenit Busterminal
16:45 19:30 10€ 18€ ►Rezervo
 • Tiranë - Kercovë
 • Sheshi Asllan Rusi Busterminal
16:00 20:30 10€ 18€ ►Rezervo
 • Durrës - Kercovë
 • Stacioni i Trenit Busterminal
16:45 20:30 10€ 18€ ►Rezervo
 • Tiranë - Gostivar
 • Sheshi Asllan Rusi Busterminal
16:00 21:30 15€ 25€ ►Rezervo
 • Durrës - Gostivar
 • Stacioni i Trenit Busterminal
16:45 21:30 15€ 25€ ►Rezervo
 • Tiranë- Tetovë
 • Sheshi Asllan Rusi Busterminal
16:00 22:00 15€ 25€ ►Rezervo
 • Durrës - Tetovë
 • Stacioni i Trenit Busterminal
16:45 22:00 15€ 25€ ►Rezervo
 • Tiranë - Shkup
 • Sheshi Asllan Rusi Busterminal
16:00 23:00 20€ 30€ ►Rezervo
 • Durrës - Shkup
 • Stacioni i Trenit Busterminal
16:45 23:00 20€ 30€ ►Rezervo

Për çdo pyetje që të keni kontaktoni Albanian Eagle Tours +35542420892 / +355686064077 (F)

*KUSHTET:
*Për Shqiptarët që udhëtojnë në Turqi dhe zonën Shengen nevojiten passaport biometrike me minimum 180 ditë afat skadence, siguracion shëndeti në udhëtim, ftesë ose rezervim hoteli për të gjitha ditët e qëndrimit,
*Për fëmijët nën 18 vjeç është e nevojshme prokurë nga prindërit që nuk udhetojnë me fëmijën.
*Për çdo rezervim, klientët bien dakort me kushtet e kontratës në linkun qe vijon: http://www.albanianeagletours.com/termat-dhe-kushtet
*Për çdo problem që lind para, gjatë, ose pas përdorimit të shërbimit të blerë, klientët kanë të drejtë ankimimi me shkrim.
*Agjensia nuk mban përgjegjësi nëse klientët nuk lejohen të hyjnë në shtetin e destinacionit apo tranzit për arsye që nuk lidhen me vlefshmërinë e rezervimeve të ofruara nga agjensia.


Bus type

Shuttle Bus

Nr of seats

50