Albanian Eagle Tours: All Tours

+355 4 2 420 892

Pushime ne Dubai 5 Dite

Tur në Dubai 5 ditë Çmimi €588 personi. Përfshihen biletat e aivonit, transfertat, hoteli 4 netë / 5 ditë, mëngjeset, shëtitjet sipas programit, guida.

 • Address

  Tur në Dubai 5 ditë Çmimi €588 personi. Përfshihen biletat e aivonit, transfertat, hoteli 4 netë / 5 ditë, mëngjeset, shëtitjet sipas programit, guida.
 • Transport

  Transporti me avion (p) 4 netë / 5 ditë Datat e nisjeve 28 Mars, 4, 11, 18 25 Prill.


588Çmimi për person.

Details

Tur ne BUDVA KOTORR NJEGUSHI CETINJ 2 DITE

Tur në Budva, Kotor, Njegushi, Cetinj me autobus , 2 ditë €49. Përfshihen Transporti, Hoteli, Mëngjesi, Darka, Shoqërues Shqiptar dhe përdorimi pishinës në hotel Bracera

 • Address

  Tur në Budva, Kotor, Njegushi, Cetinj me autobus , 2 ditë €49. Përfshihen Transporti, Hoteli, Mëngjesi, Darka, Shoqërues Shqiptar dhe përdorimi pishinës në hotel Bracera
 • Transport

  Transporti me autobus / Z / Tur në Budva, Kotor, Njegushi, Cetinj, Nisje ne ► 6-7, 7-8 , 13-14, 20-21, 27-28 Mars ► 3-4 , 10-11, 17-18, 24-25 Prill


49Per person

Details

Tur 3 Dite ne Beograd

Tur 3 Ditë në Beograd, Çmimi €80 për person. Përfshihen transporti, hoteli, mëngjeset, guida, dhe shëtitjet sipas programit.

 • Address

  Tur 3 Ditë në Beograd, Çmimi €80 për person. Përfshihen transporti, hoteli, mëngjeset, guida, dhe shëtitjet sipas programit.
 • Transport

  Transporti me autobus / Z  /  Datat e nisjeve ►Mars 6-8 , 19-21 ►Prill 2-4 , 16-18


80Cmimi per person.

Details

Tur ne Prizren Prevall 2 Dite

Tur në Prevall, Prizren 2 Ditë, Çmimi duke filluar nga €49 për person. Përfshihen transporti, hoteli, mëngjeset, darkat, shoqërues shqiptar.

 • Address

  Tur në Prevall, Prizren 2 Ditë, Çmimi duke filluar nga €49 për person. Përfshihen transporti, hoteli, mëngjeset, darkat, shoqërues shqiptar.
 • Transport

  Transporti me autobus / z / Tur në Prevall, Prizren 2 Ditë, Datat e nisjeve: ►Shkurt 5-7, 12-14, 19-21, 26-28 .► 6-7, 7-8 , 13-14, 20-21, 27-28 Mars ► 3-4 , 10-11, 17-18, 24-25 Prill


49Çmimi fillon nga:

Details

Tur ne Dubai 4 Dite

Tur ne Dubai 4 Dite €539 personi. Perfshihen Biletat e avionit vajtje-ardhje, akomodimi ne hotel, mengjeset ne hotel, transfertat, shetitjet, guida,

 • Address

  Tur ne Dubai 4 Dite €539 personi. Perfshihen Biletat e avionit vajtje-ardhje, akomodimi ne hotel, mengjeset ne hotel, transfertat, shetitjet, guida,
 • Transport

   Tur ne Dubai me avion 4 dite /p/ Nisje ne datat 1, 8, 15, 22 Prrill, 3 nete / 4 dite


539Per person

Details

Tur ne Vermosh Tamare Lepushe

Tur në Vermosh Tamarë Lëpushë, 2 Ditë. Çmimi 5500 Lek personi, Përfshihen Transporti, Akomodim në hotel, Mëngjesi, Darka, Guida, Shëtitjet sipas programit.

 • Address

  Tur në Vermosh Tamarë Lëpushë, 2 Ditë. Çmimi 5500 Lek personi, Përfshihen Transporti, Akomodim në hotel, Mëngjesi, Darka, Guida, Shëtitjet sipas programit.
 • Transport

  Transporti me autobus komod / Z /  Datat e nisjeve ► 6-7, 7-8 , 13-14, 20-21, 27-28 Mars ► 3-4 , 10-11, 17-18, 24-25 Prill


45Per person

Details

Tur 4 Dite ne Stamboll me Avion

Tur në Stamboll me avion, 4 Ditë. €199 për person, Përfshihen biletat e avionit, transfertat, akomodimi në hotel, Mëngjeset, Shëtitjet dhe Guida.

 • Address

  Tur në Stamboll me avion, 4 Ditë. €199 për person, Përfshihen biletat e avionit, transfertat, akomodimi në hotel, Mëngjeset, Shëtitjet dhe Guida.
 • Transport

  Fluturimi me avion nga Tirana vatje - ardhje / P /  Datat e nisjeve 3, 10, 17, 24 Prill, 1, 8, 15, 22 Maj


199Cmimi per person.

Details

Tur ne Sarande dhe Gjirokaster 2 dite

Tur në Sarandë dhe Gjirokastër 2 Ditë, €49/personi, Vizitohen: Sarandë, Budrint, Lëkurësi, Gjirokastër

 • Address

  Tur në Sarandë dhe Gjirokastër 2 Ditë, €49/personi, Vizitohen: Sarandë, Budrint, Lëkurësi, Gjirokastër
 • Transport

  Transporti me autobus/minibus / z / Nisje ► 6-7, 7-8 , 13-14, 20-21, 27-28 Mars ► 3-4 , 10-11, 17-18, 24-25 Prill


49Per person

Details

Tur ne Korce Drilon Voskopoje 2 Dite

Tur 2 ditë Korcë Drilon, Tushemisht Voskopojë, Çmimi 4500Lekë, Përfshihen transporti, hoteli, mëngjesi, guida.

 • Address

  Tur 2 ditë Korcë Drilon, Tushemisht Voskopojë, Çmimi 4500Lekë, Përfshihen transporti, hoteli, mëngjesi, guida.
 • Transport

  Transporti me autobus/minibus / Z / Tur 2 ditë Korcë Drilon ► 6-7, 7-8 , 13-14, 20-21, 27-28 Mars ► 3-4 , 10-11, 17-18, 24-25 Prill


37Cmimi per person.

Details

Tur ne Liqenin e Matkes Shkup Oher 2 Dite

Tur në liqenin e Matkës, Shkup dhe Ohër, 2 Ditë, €59 personi, Vizitohen Liqeni Matka, Shkup, Ohër.

 • Address

  Tur në liqenin e Matkës, Shkup dhe Ohër, 2 Ditë, €59 personi, Vizitohen Liqeni Matka, Shkup, Ohër.
 • Transport

  Transporti me autobus/minibus /m/ Tur 2 Ditë në Shkup, Oher dhe Liqeni i Matkës, Datat e nisjeve ► 6-7, 7-8 , 13-14, 20-21, 27-28 Mars ► 3-4 , 10-11, 17-18, 24-25 Prill


59Cmimi per person.

Details


Pages