Fundjave ne Berat dhe Zvernec

+355 4 2 420 892

Programi

Fundjavë në Berat dhe Zvërnec 2 Ditë 


Vizitohen, Ardenicë, Apolloni, Vlorë, Zvërnec, Berat, Çorovodë, Kanionet e Osumit, Ujëvara Bogovës, Belsh.

Datat e nisjeve:

14 - 15 Shkurt Çmimi ►€49 për person

08 - 09 Mars Çmimi ►€49 për person

14 - 15 Mars Çmimi ►€49 për person

20 - 21 Mars Çmimi ►€49 për person

Në Pagesë përfshihen:
- Udhëtimi me Autobus 
- Fjetje në Hotel 1 natë në Berat
- Mëngjese dhe Darka në Hotel
- Shoqërues Shqiptar gjatë gjithë Udhëtimit


DETAJET E TURIT

Dita e Parë

Nisja nga Tirana ne orën 06.00

Ndalesa te shkurtra gjatë Udhëtimit për Kafe dhe Mëngjes. Mbrritja në Ardenicë. Vizitëe shkurtër në Manastir. Vazhdimi udhëtimit për në Parkun e Apollonisë. Vizitë e shkurtër. Vazhdimi udhëtmit për në Vlorë. Ndalesë e shkurtër në Ujin e Ftohtë. Vazhdimi udhëtimit për në Zvërnec. Ndalesë dhe Vizitë e shkurtër në Zvërnec. Vazhdimi i udhëtimit për në Berat. Fjetje dhe Darkë në Hotel.

Dita e Dytë

Mëngjesi në Hotel. Vizitë e Kalasë dhe Qytetit. Nisja për në Corovodë. Ndalese e shkrutër. Vazhdon udhëtimi për në Kanionet e Osumit. Qëndrimi rreth 2 orë. Vazhdimi për te Gjurma e Abas Aliut. Kthimi për në Ujëvarën e Bogovës. Nisja për në Belsh. Ndalesë buzë liqenit te Belshit. Kthimi për në Tiranë.


►BËNI REZERVIM PARAPRAK

Kontaktoni agjensine me telefon ose dergoni mesazh..

►Telefon ►Viber  ►WhatsApp  ►Instagram


Përfshihen

  • Sipas detajeve te programit me siper

Nuk Përfshihen

Në Pagesë nuk përfshihen:
- Gjithshka që nuk është përmendur në këtë Program
- Siguracioni në Udhëtim 
- Pijet gjatë Vakteve
- Hyrjet në Monumente dhe Muzeume

►BËNI REZERVIM PARAPRAK


Transport

Transporti me autobus /p/ Fundjave ne Berat dhe Zvernec 2 Dite, €49/personi. Datat e nisjeve 14 Shkurt, 8, 14, 20 Mars