Ski ne Kolashin tur ne Podgorice Hotel Hilton

+355 4 2 420 892
 • Home
 • Tours
 • Ski ne Kolashin tur ne Podgorice Hotel Hilton

Programi

Tur në Podgoricë dhe Kolashinë 2 ditë, Nisje Janar, Shkurt, Mars.


Datat e Tureve:

 1. Janar 1-2 , 2-3 ,3-4 ,4-5 ,8-9 ,11-12 ,15-16 ,18-19 ,22-23 ,25-26 ,29-30
 2. Shkurt ,1-2 ,5-6 ,8-9 ,12-13 ,14-15 ,15-16 ,19-20 ,22-23 ,26-27 ,29 - 1 Mars
 3. Mars 7-8 , 14-15 

Cmimet sipas hoteleve:

 • Hotel Kostas 3* €45 ( Podgoricë )
 • Hotel Ramada 4* €50 ( Podgoricë ) (vetëm në datën 1-2 Janar)
 • Hotel Hilton 5* €59 ( Podgoricë )

Në Cmim përfshihen:

 1. Transporti sipas programit Tiranë - Podgoricë - Kolashin - Tiranë
 2. Akomodimin në hotelet përkatëse
 3. Mëngjesi dhe Darka
 4. Përdorimi SPA dhe pishinës dimërore për hotelin Hilton
 5. Shoqërues Shqipëtar

BËNI KËRKESËN KËTU..

►Tel  ►Viber  ►WhatsApp  ►Instagram


PROGRAMI:

►Dita e parë:
-Nisja nga Tirana ne oren 06:30 te mengjesit (Nisja nga Durresi ne oren 05:45)
Kalimi I kufirit nga dogana e Hanit te Hotit. Ndalese per kafe, foto the nje pushim te shkurter ne Shkoder. Pas proceduarave kufitare, vazhdimi i udhetimit  per ne ujevaren e Niagares per konsumim kafe. Ndalesa e dyte do te jete te qendra tregetare Delta City per shooping ku do te keni mundesi te konsumi dhe ushqim ne lokalet e ndryshme qe kjo qender ofron . Pas Delta City do te bejme akomodimin ne hotelet perkatese. Konsumimi i darkes. (me ane te sugjerimit te guies mund te frekuentoni jeten e nates ne qytetin e Podgorices)

►Dita e dyte:
Pas konsumimit te mengjesit, nisemi per ne Kolashine. Mberritja ne Kolashin dhe qendrimi atje perafersisht deri ne oren 15:30.
Mundesi per per te bere sporte dimerore, si Ski, Snowboard ose Motor-Bore. Sugjerohet te konsumohet dreka ne restorantet e zones.
PISTA E SKIJIMIIT NE KOLASHIN konsiderohet si me e madhja ne Malin e Zi, duke zoteruar 14 km hapsire per skijim te ndara ne pista te ndryshme skijimit sipas kategorive te veshtiresise.
Gjithashtu ndodhen edhe 6 teleferik per tu zhvendosur skiatoret nga njera pist ne tjetren.Pas shfrytezimit te Kolashines me natyren e bardhe qe ajo ofron , nisemi per ne Shqiperi me ndalesa te shkurtra gjate rruges.

Fundi i sherbimit tone.


BËNI KËRKESËN KËTU..


Përfshihen

Sipas detajeve ne oferte!


Nuk Përfshihen

Nuk perfshihen:

 1. Pajisjet e skive
 2. Siguracion shendeti ne udhetim
 3. Taksa qytetit 1.5 euro personi
 4. Asgje qe nuk eshte e shprehur si e perfshire ne pakete

POLITIKAT E FEMIJEVE

• 0-2.99 VJEC JANË FALAS
• 3-5.99 VJEC PERFITON 50 % ZBRITJE
• 6-11.99 VJEC PERFITON 35 % ZBRITJE
• MBI 12 VJEC PAGUAN SI I RRITUR


SHENIM

►AKOMODIMI NE DHOME TEKE (SINGLE) KA PAGESE EXTRA NE VARESI TE HOTELEVE KU QENDROHET.

►NESE KREVATI NUK DO TE JETE DOPJO , DO TE JENE DY KREVAT TEKE TE BASHKUAR.

►PER REZERVIM NEVOJITET 50% E PAGESES PARAPAGIM DHE PJESA TJETER 5 DITE PARA NISJES.

►PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.

►AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER KUSHTET ATMOSFERIKE DHE ZHVILLIMIN E SPORTEVE DIMERORE

► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET)

► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 2-3 DITË PARA.

►AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME SIC JANE MUNGESE DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.

►NESE NUK I KA MBUSHUR 18 VJEC, DHE UDHETON ME NJERIN OSE ASNJERIN NGA PRINDERIT, I DUHET PATJETER PROKURE E NOTERIZUAR .


Transport

Transport me autobus  / z / Tur ne Podgorice dhe Kolashine 2 dite, Nisje Janar, Shkurt, Mars, Cmimi: €45/Personi

map  video  tripadvisor