Ski ne Mavrov dhe ne Kodren e Diellit

+355 4 2 420 892
 • Home
 • Tours
 • Ski ne Mavrov dhe ne Kodren e Diellit

Programi

Ski në Mavrov dhe në Kodrën e Diellit 2 ditë, €45/personi


Datat e nisjes:

 • 18 – 19, 25 -26  Janar
 • 1 – 2, 8 – 9, 15 – 16, 22 – 23, 29 Shkurt – 1 Mars

Ne cmim perfshihet:

 1. Udhëtimi vajtje-ardhje me autobus komod
 2. Shetitjet me autobus sipas programit
 3. Akomodim në hotel Emka 4*
 4. Mëngjesi dhe darka në hotel.
 5. Shoqërues shqiptar.
 6. Të gjitha guidat sipas programit.

BËNI KËRKESËN KËTU..

►Tel  ►Viber  ►WhatsApp  ►Instagram


PROGRAMI:

Dita e pare: Nisja nga Tirana ne oren 06:00. Ndalese e shkurter gjate rruges per te konsumuar mengjesin. Vazhdimi i udhetimit tone drejte Mavroves ku do te qendrejme deri ne oren 16:00 per te shfytezuar pistat e skive, teleferiket etji. vazhdojme udhetimin drejte Tetoves Akomodimi ne Hotel Darka ne Hotel kohe e lire per te shfrytezuar Spa Center. Mbremja e Lire.

Dita e dyte: Mengjesi ne hotel. Rreth ores 09:00 nisemi drejt Kodres se Diellit ose sic njihet ndryshe  ( Popova Sapka ) Kodra e diellit eshte pjese e Maleve te Sharrit ku ne te ndodhet nje nga Pistat me te medha te skive ne Rrajon, jane plot 5 teleferike te cilet te cojne ne Lartesi te ndryshe dhe maja me e larte arrine lartesine e 2500 metrave mbi nivelin e Detit, Takimi me Guiden ne Oren 115:30 Vazhdimi i udhetimit drejte Tiranes ndalesa te shkurtra gjate rruges mbreitja ne Tirane rreth ores 21:30

BËNI KËRKESËN KËTU..


Përfshihen

Sipas Progamit me siper


Nuk Përfshihen

Nuk perfshihet asgje qe nuk eshte e specifikuar si e tille ne program. 

Pagesat per femijet:

-Fëmijët nga 0 deri në 1.9 falas.

2 – 11.9 vjec —-> 50 % te shumes
Mbi 12 vjec —->  Pagese e plote

KUJTESE
* Për rezervim, mund të paguani 50% të shumës tani, ndërsa pagesen e plotë deri në 5 ditë para nisjes.
* Pagesa e bëre është e pakthyeshme.
* Agjensia nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshme sic janë mungesë dokumentacioni, espuls, etj.


Transport

Transporti me autobus /m/ Ski në Mavrov dhe në Kodrën e Diellit 2 ditë, Nisje në 1 – 2, 8 – 9, 15 – 16, 22 – 23, 29 Shkurt – 1 Mars €45/personi