Ski ne Mavrove 2 Dite

+355 4 2 420 892

Programi

Ski në Mavrovë 2 Ditë


Vizitohen: Mavrovë, Strugë, Ohër

 • ►Janar 9-10 , 16-17 , 23-24 , 30-31
 • ► Shkurt 6-7, 13-14 , 20-21, 27-28

►€39/personi Hotel Diplomat 3* (5 km nga qendra)

►€49/personi Hotel Imperial 4* (Në qendër të Strugës)

►€10/personi Paketa me transport individual

Në çmime përfshihen:

 • Udhëtim vajtje - ardhje me autobus komod
 • Akomodim në hotel (Sipas zgjedhjes suaj)
 • Mëngjesi dhe Darka
 • Shoqërues gjatë gjithë udhëtimit
 • Fitness në hotel Imperial

►Telefon  ►Viber  ►WhatsApp  ►Instagram


►Nisja nga Tirana në orën 07:00.

►Nisja nga Durrësi në orën 06:30.

►Nisja nga Elbasani në orën 06:30.

► Dita e pare: Nisja nga Tirana ne oren 07:00 (Nisja nga Durresi ne 06:30)
Do te vazhdojme udhetimin tone drejt doganes se Qafe Thanes ku do te bejme nje ndalese per pushim te shkurter ne zonen e Librazhdit. Pasi te mbarojne procedurat doganore ne Qafe Thane do drejtohemi ne qytetin e Ohrit , vizite ne pazarin dhe qytetin e vjeter te Ohrit , fortesen e Samuelit qe ndodhet ne kalane e Aleksandrit te Madh .Me pas nisemi per ne qytetin e Struges ku kemi qendrim te lire. Akomodimi ne Hotel. Konsumimi i darkes.

►Dita e dyte:  Pas mengjesit vazhdojm udhetimin drejt Parkut Kombetar te Mavroves.Qendrimi i lire per ski dhe per te shijuar natyren e bardh qe Mavrova ofron.Shoqeruesi jone mund t’ju ofroje asistence dhe sugjerime per personat qe duan te mesojne te skijojne .Konsumimi i drekes ne menyre individuale  ne restorantet e zones (nuk ju mungon asistenca dhe sugjerimi i guides nese e deshironi ).Nisja nga Mavrova per ne Tirane rreth ores 15:00 .  Kthimi ne Tirane dhe Durres ne darke me ndalesa te shkurtra gjate rruges .

Fundi i sherbimit tone.

Sugjerohet te keni me vete :

-Veshje Dimerore kundra bores,Kambale ose cizme kundra bores ,Doreza kundra bores ,Cante shpine, Shishe uji 1 Liter, rroba pambuku per nderres ,fruta te thata, cokollata,


►BËNI REZERVIM PARAPRAK


Përfshihen

Sipas Programit.


Nuk Përfshihen

NE CMIM NUK PERFSHIHET:

 • *SIGURACIONI I SHENDETIT NE UDHETIM
 • *HYRJA NEPER MONUMENTE DHE MUZEUME
 • *BILETA E TELEFERIKUT
 • *DREKEN
 • *CDO GJE QE NUK ESHTE PERMENDUR NE RUBRIKEN "NE CMIME PERFSHIHET"

POLITIKAT E FEMIJEVE

• 0-2.99 VJEC JANË FALAS
• 3-5.99 VJEC PERFITON 50 % ZBRITJE
• 6-11.99 VJEC PERFITON 35 % ZBRITJE
• MBI 12 VJEC PAGUAN SI I RRITUR

SHENIM

►AKOMODIMI NE DHOME TEKE (SINGLE) KA PAGESE EXTRA NE VARESI TE HOTELEVE KU QENDROHET.

►NESE KREVATI NUK DO TE JETE DOPJO , DO TE JENE DY KREVAT TEKE TE BASHKUAR.

►PER REZERVIM NEVOJITET 50% E PAGESES PARAPAGIM DHE PJESA TJETER 5 DITE PARA NISJES.

►PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.

►AGJENCIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER KUSHTET ATMOSFERIKE DHE ZHVILLIMIN E SPORTEVE DIMERORE

► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET)

► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 2-3 DITË PARA.

►AGJENCIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME SIC JANE MUNGESE DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.

►NESE NUK I KA MBUSHUR 18 VJEC, DHE UDHETON ME NJERIN OSE ASNJERIN NGA PRINDERIT, I DUHET PATJETER PROKURE E NOTERIZUAR .


►BËNI REZERVIM PARAPRAK


Transport

Transporti me autobus komod. / Z / 2 Dite - Nisje Janar, Shkurt, Mars €39 personi