Tur 2 Ditë në Valbonë All Inclusive

+355 4 2 420 892
  • Home
  • Tours
  • Tur 2 Ditë në Valbonë All Inclusive

Programi

Tur 2 Ditë në Valbonë


Vizitohen: Valbonë, Gjakovë, Prizren

Datat e Nisjeve:

  • ► Janar 2-3, 9-10 , 16-17 , 23-24 , 30-31
  • ► Shkurt 6-7, 13-14 , 20-21, 27-28

► €55 / Lek6900 për person

Në çmim përfshihet:

  • Transporti sipas programit 
  • Akomodimi 1 natë në hotel/bujtinë
  • 1, mëngjes, 1 drekë, 1 darkë. 
  • Guida shoqëruese 

PROGRAMI:

►Dita e parë:

Vazhdimi i udhëtimit drejt pikës së kontrollit në Morinë me një ndalesë të shkurtër gjatë rrugës.
Vizitë në Gjakovë. Mbërrijmë në Valbonë. Konsumojmë drekën me gatime tradicionale. Akomodimi në hotel/bujtinë dhe më pas nisim të zbulojmë e prekim nga afër natyrën mbresëlënëse që alpet shqiptare përcjellin. Darka në hotel/bujtinë.

►Dita e dytë:
Mëngjesi në hotel/bujtinë. Shëtitje e lirë në natyrë. Më pas viztiojmë Mullirin e Vjetër dhe Liqenin e Xhemës përpara se të nisemi drejt Prizrenit. Do të ndalemi në qendër të qytetit ku do kemi mundësi të vizitojmë pikat kryesore të tij, gjithashtu të konsumojmë edhe drekën. Nisja për kthim me një ndalesë të shkurtër (opsionale) gjatë rrugës.

Mbërritja në Tiranë, Durrës dhe Elbasan në mbrëmje.
Fundi i shërbimit tonë!


►Kujdes:

Duhet të jeni të pajisur me Letërnjoftim ose Pasaportë gjatë udhëtimit!


Çmimi:

► €55 / Lek6900 për person

► Nisja nga Tirana në orën 06:00.

► Nisja nga Durrësi  në  orën 05:00.

► Nisja nga Elbasani në  orën 05:00.


►Telefon  ►Viber  ►WhatsApp  ►Instagram


Përfshihen

Sipas progamit me siper


Nuk Përfshihen

Ne cmim nuk perfshihet:
1) Gjithshka qe nuk eshte permendur ne program.
2) Pijet alkolike dhe jo-alkolike te vakteve
3) Hyrje ne monumente
4) Siguracioni i jetes ne udhetim


POLITIKAT E FEMIJEVE
• 0-2.99 VJEC JANË FALAS
• 3-5.99 VJEC, NËSE AKOMODOHET NË DHOMË ME 2 TË RRITUR, PËRFITON 50 % ZBRITJE
• MBI 6 VJEC PAGUAJNE SI TE RRITUR


SHENIM

►NESE DOGANA E KOSOVES NDODH QE MUND TE MOS KETE TE DREJT KALIMI NE DITE TE CAKTUARA, KTHIMI PER NE TIRANE BEHET NGA SEGMENTI RRUGOR ( BAJRAM CURRI – HAS – KUKES).

► AKOMODIMI NE DHOME TEKE (SINGLE) KA PAGESE SHTESE NE VARESI TE HOTELIT/BUJTINES KU QENDROHET.

► NESE KREVATI NUK DO TE JETE DOPJO, DO TE JENE DY KREVAT TEKE TE BASHKUAR.

► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET)

► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 1-3 DITË PARA.

► PER REZERVIM NEVOJITET 50% E PAGESES PARAPAGIM DHE PJESA TJETER 5 DITE PARA NISJES.

► PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.

► AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME SIC JANE MUNGESE DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.

► NESE FEMIJA NUK I KA MBUSHUR 18 VJEC, DHE UDHETON ME NJERIN OSE ASNJERIN NGA PRINDERIT, I DUHET PATJETER PROKURE E NOTERIZUAR .

► €55 / Lek6900 për person

<< Regjistrohuni për Ofertat >>


Transport

Transport me minibus ose autobus / z / Tur 2 Ditë në Valbonë, Çmimi €55 për person Datat e Nisjeve: ► Janar 2-3, 9-10 , 16-17 , 23-24 , 30-31 ► Shkurt 6-7, 13-14 , 20-21, 27-28