Tur 2 Ditor Strugë Ohër Drilon

+355 4 2 420 892
 • Home
 • Tours
 • Tur 2 Ditor Strugë Ohër Drilon

Programi

Tur 2 Ditor, Strugë, Ohër, Drilon,


Datat e Nisjeve:

3, 10, 17, 24, 31 Tetor

FESTAT E NENTORIT

28 , 29 Nëntor

Çmimi:

►€45/personi


Në çmimin  përfshihet:

 • Transporti me Autobus Komod
 • Akomodimi në Hotel IZGREV 5*
 • Mëngjesi dhe Darka në Hotel
 • Përdorimi i Pishinave Dimërore në hotel
 • Të gjitha Guidat sipas Programit

 • Nisja nga Durrsi: ORA 06:00
 • Nisja nga Tirana ORA 06: 30
 • Nisja :  Elbasani  ORA 07:00

Programi:

►Dita e parë:

 Nisja nga Tirana në orën 06:30, vazhdimi i udhëtimit tonë drejt Qafthanës, ndalesa të shkurtra gjatë rrugës për të konsumuar mëngjesin. Pas përfundimit të procedurave doganore, vazhdojme udhetimit tone drejt qytetit te STRUGES, vizite ne Qendren e qytetit,burimin e lumit DRIN  dhe monumentet kryesore te saj per rreth 2 ore, Vazhdojme udhetimin drejt Qytetit te Ohrit ku do te nisim turin e vizitave ne Kalane e qytetit, Pazarin e vjeter, Lundrim me Varka turistike ne Liqenin e Ohertit, kohe e lire per te konsumuar Dreken rreth ores 17:00 nisemi drejt Hotelit Akomodimi ne Hotel Izgrev 5*  kohe e lire per te shijuar Pishinen dhe facilitetet e hotelit.

Darka ne Hotel mbremje e lire

►Dita e dyte:

*Pas mengjesit ne hotel udhetojme drejt qyteti te Bitolas,  ndryshe i njohur si Manastiri (nga emri i vjeter shiq).
Vizite e qytetit te Bitolas ne shoqerine e guides.
Me pas udhetojme drejt liqenit te Prespes duke vizituar pjese maqedonase te liqenit. Ndalese ne fshatin turistik Otesevo buze liqenit te Prespes per konsumuar dreken ne restorantet e zones.
Pas drekes dhe vizites te liqenit te Prespes udhetojme drejt Shen Naum. Gjate udhetimit do te bejme nje ndale per foto panoramike te liqenit te Oherit ne ballkonin Koritiski (1405 m lartesi) per te bere pjese te kujtimeve tona nje peisazh fantastik te liqenit te Oherit, perpara se te zbresim ne Shen Naum.
*Vizita e fundit per kete dite do te jete ne Manastirin e Shen Naumit.
*Pas vizites se Shen Naumit, kalimi i procedurave doganore ne Tushemisht dhe kohe e lire per nje kafe ne Drilon.
*Kthimi ne Elbasan, Tirane, Durres ne mbremje.

Pagesat e fëmijëve:
0 – 2 Vjeç (Falas)
2 – 11 Vjeç (70% të shumës)
Mbi 11 Vjeç – Pagesë e plotë

 

Çmimi:

►€45/personi

 


►Telefon  ►Viber  ►WhatsApp  ►Instagram


Përfshihen

Sipas programit


Nuk Përfshihen

Në çmim nuk përfshihet:

 1. Gjithcka që nuk është përmendur në këtë program.

2.Siguracioni i Shëndetit në udhetim

 1. Shëtitja me varke qe kushton 3-5 euro / person.

#Shënim
► Akomodimi në dhomë Teke (single) ka pagesë ekstra në varesi të hoteleve ku qëndrohet.
► Nëse krevati nuk do të jetë dopjo , do të jenë dy krevatë tek të bashkuar.
► Për realizimin e ketij udhëtimi numri minimal i pjesëmarrësve është 20 (njëzet)
► Në rast anullimi të udhëtimit klienti njoftohet 3 ditë para.
► Për rezervim, mund të paguani 50% të shumës tani, ndersa pagesën e plotë deri në 7 ditë para nisjes.
► Në rast anullimi nga klienti pagesa e bërë është e pakthyeshme.
► Agjencia nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshme si janë mungesë dokumentacioni, espuls, etj.


Çmimi:

►€45/personi


Transport

Transporti me autobus/minibus /m/ Tur 2 Ditor, Struge, Oher, Drilon, Cmimi €45/personi


<< Regjistrohuni për Ofertat >>