Tur 3 Ditë në Beograd

+355 4 2 420 892

Programi

Tur 3 Ditë në Beograd


Datat e udhëtimit :

 • 27-29 dhe 28-30 Nëntor
 • 25-27 Dhjetor

Çmimi: 

►€99/personi

Në pagesë përfshihen:

 • Udhëtimi me autobus komod
 • Akomodim në hotel 4* ne qender te Beogradit
  3. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
  4. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
 • Te gjitha Guidat sipas programit

PROGRAMI:

Dita 1:
Ora 05:00, nisja nga Tirana me autobus drejt pikës kufitare të Qafe Thanes .
Pas kryrjes së formaliteteve doganore  nisemi në drejtim të Shkupit kryeqytetit te Maqedonise, ku do te kemi mundesi te vizitojme monumentet kryesore te qytetit per rreth 2 ore, vazhdimi I udhetimit tone drejt kryeqytetit te Serbise, mberritja ne Beograd rreth ores 18:00 Akomodimi ne hotel mbremje e Lire.

Dita 2:
Pas mëngjesit fillojmë vizitat në Katadralen e madhe të Sv. Saves, vazhdojme viziten ne Shtepine e Luleve ish Resdenca qendrore e Marshall Titos aty ku ndodhet dhe Mazoleumi i tij. Pas kësaj do të drejtohemi: në Kalanë e madhe Kalemegdan; Beogradin e ri; Uren e re Ada mbi lumin Danub; Rrugen e Shkodraneve; Pallatin e Presidentit apo dhe ate te Parlamentit si dhe ndertesa te tjera muzeale.
Pas kryerjes së vizitave do të drejtohemi në qendrën tregtare USCE ku do të kemi mundësi të organizojmë shoping për rreth 2 orë. Në varesi të dëshirës së grupit dhe me pagesë ekstra mund të organizohet një udhëtim në lumin SAVA dhe DANUB. Ne mbremje vizite ne rrugen me te famshme te Beogradit “Skadarska” ku do te keni mundesi te shijoni muziken tradicionale te kultures sllave.

Dita 3:
Mëngjesi ne hotel. Pas mengjesit nisemi drejt qytetit te Prishtines. Kohe e lire per te konsumuar dreken ne Prishtine, Vazhdimi I udhetimit drejt Tiranes mberritja ne Tirane ne mbremje.

FUNDI I UDHETIMIT TONE !!

Çmimi: 

►€99/personi

Telefon  Viber  WhatsApp  Instagram


Përfshihen

Sipas programit


Nuk Përfshihen

Në pagesë nuk janë përfshirë:

 1. Gjithcka që nuk është përmendur në këtë program.
 2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.
 3. Siguracioni jetes ne udhetim

Transport

Transporti me autobus / M  / Tur 3 Ditë në Beograd Çmimi €99 për person


<< Regjistrohuni për Ofertat >>