Tur Budva Kotor Ulqin 5 Dite

+355 4 2 420 892

Programi

Tur në Budva Kotor dhe Ulqin 5 ditë


► Vizitohen: Shën Stefan, Uqin, Florida Beach, Hawaii Beach, Valdanos.

Datat e nisjeve:

► 21-25 , 28 Qershor - 2 Korrik , HOTEL MONTE WIENA 3 * €139 / Hotel Laguna 4* €149
► 5-9, 12-16 Korrik , HOTEL MONTE WIENA 3 * €149 / Hotel Laguna 4* €169
► 19-23, 26-30 Korrik , 2-6, 9-13- 16-20 Gusht , HOTEL MONTE WIENA 3 * €159 / Hotel Laguna 4* €185
► 23-27 Gusht , HOTEL MONTE WIENA 3 * €149 / Hotel Laguna 4* €169

► Bëni kërkesë për rezervim

Në program përfshihen: 

► Transporti me autobus komod
► Akomodimi në hotel me 3 ose 4 yje
► Mëngjesi + Darka
► Shoqërues Shqiptar


Kontaktoni agjensinë ose lidhuni me mesazh me..

►Telefon  ►Viber  ►WhatsApp  ►Instagram


►Dita e pare:

► Nisja nga Tirana oren 06:00 .
► Nisja nga Durresi ne oren 05:20 .
► Nisja nga Elbasani ne oren 05:20 .

NKalimi i pikës kufitare Murriqan. Plazh në Valdanos, i cilësuar si një nga plazhet më të bukura të qytetit të Ulqinit. Mundësi argetimi Scuba Diving. Kthimi në hotel, darka në hotel. Pas darke sipas dëshires argetim në Clubet e Natës të Ulqinit (dalja në darkë bëhet individualisht) .

►Dita e dyte :

Pas konsumimit të mëngjesit nisemi drejt plazhit të Jazit. Ndalesë panoramike në Shën Stefan për foto. Plazh në Jaz Beach ( i cilësuar si plazhi ku organizohen koncertet me muzike live gjatë verës). Plazhi ofron sporte të ndryshme ujore si mundesia më e mirë e argetimit. Nisemi drejt Ulqinit. Darka në hotel. Pas darke të shoqëruar nga guida argëtim në Clubet e natës të Ulqinit.

►Dita e trete :

Mëngjesi në hotel. Pas mëngjesit nisemi drejt Budvës, vizitë qytetit të Budvës, Portin e Jahteve, Qytetin e Vjetër, Kercimtaren e Budvës. Plazh në Ploce Beach. Mundesi argëtimi Parascending ku mund të shikoni plazhet dhe qytetin e Budvës nga sipër. Nisemi drejt Ulqinit. Darka në hotel. Pas darke sipas dëshires argëtim në Clubet e Natës të Ulqinit. (Dalja në darkë behët në mënyrë individuale)

►Dita e katert :

Mëngjesi në hotel. Pas mëngjesit nisemi drejt qytetit të Kotorrit per vizite kulturore ne qender te qytetit te vjeter . Me pas shkojm drejt qytetit te Budvës. Plazh në Ishullin Hawai. Shëtitje me anije. Mundësi argetimi Bungee Jumping. Nisemi drejt Ulqinit. Darka në Hotel. Pas darkë sipas dëshirës argetim në Clubet e Natës të Ulqinit. (Dalja në darkë behët në mënyrë individuale)

►Dita e Peste :

Mengjesi ne hotel , Pas mengjesit plazh ne plazhin e madh
ne Ulqin . Shetitje ne Ada Bojana .Nisja pasdite drejt Tiranes .
Mberritja ne Tirane , Durres  dhe Elbasan ne darke.

Fundi i udhetimit tone.

Duhet te keni me vete :
Veshje Sportive ,sadalje  ose Atlete, Cante shpine, Shishe uji 1 Liter, rroba pambuku per nderrese, rroba banjo, Krem dielli, Kapele, Syze Dielli, fruta te thata, cokollata.

► Bëni kërkesë për rezervim


Përfshihen

Sipas ofertës në program


Nuk Përfshihen

Nuk Perfshihen:

Asgje qe nuk eshte e permendur ne rubriken "Te Perfshira"


POLITIKAT E FEMIJEVE
• 0-2.99 VJEC JANË FALAS
• 3-7.99 VJEC, NËSE AKOMODOHET NË DHOMË ME 2 TË RRITUR, PËRFITON 50 % ZBRITJE
• MBI 8 VJEC PAGUAJNE SI TE RRITUR

SHENIM
► AKOMODIMI NE DHOME TEKE (SINGLE) KA PAGESE EXTRA NE VARESI TE HOTELEVE KU QENDROHET.
► NESE KREVATI NUK DO TE JETE DOPJO , DO TE JENE DY KREVAT TEKE TE BASHKUAR.
► PER REZERVIM NEVOJITET 50% E PAGESES PARAPAGIM DHE PJESA TJETER 5 DITE PARA NISJES .
► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET)
► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 1-3 DITË PARA.
► PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.
► AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME SIC JANE MUNGESE DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.
► NESE FEMIJA NUK I KA MBUSHUR 18 VJEC, DHE UDHETON ME NJERIN OSE ASNJERIN NGA PRINDERIT, I DUHET PATJETER PROKURE E NOTERIZUAR .

► Bëni kërkesë për rezervim


<< Regjistrohuni për Ofertat >>


Transport

Transporti me autobus/minibus /z/ fillon Cmimi €139/personi, Nisje ► 21-25, 28 Qershor - 2 Korrik, ► 5-9, 12-16 Korrik, ► 19-23, 26-30 Korrik, ► 2-6, 9-13- 16-20 Gusht, ► 23-27 Gusht