Tur ditor Karaburn dhe Sazan

+355 4 2 420 892

Programi

Tur ditor ne Karaburun dhe Sazan


Cmimi fillon nga €24/personi ose Lek2900, nisje Qershor, Korrik, Gusht dhe Shtator

Datat e Nisjeve:

► 6 , 7 ,13 , 14 , 17, 20 , 21 ,24, 27 , 28 Qershor

► 1, 4 , 5 ,8 ,9 , 11 , 12 ,15 , 16 , 18 , 19 , 22, 23, 24 , 25 , 26 , 29 , 30 , 31 Korrik

► 1 , 2 ,5 , 6 , 7, 8 , 9 ,12 , 13 , 14 , 15 , 16 ,19 , 20 , 21 , 22 , 23 ,26 , 27 , 28, 29 , 30 Gusht

► 2 , 5 , 6 , 9 ,12 , 13 , 19 , 26 , 27 Shtator

KËRKO OFERTË


PROGRAMI:

Vazhdimi i udhetimi drejt Vlores. Mberritja ne Vlore . Ne oren 09:00 nisim lundrimin me anije nga porti kryesor i  qytetit  Vlores .Ndales dhe vizite rreth 1 ore ne ishullin e Sazanit . Vizite panoramike ne shpellen e Haxhi Alise .
Plazh ne Karaburun 3-4 ore . Kjo shetitje e mrekullueshme mbaron rreth ores 18:30 – 19:00 ne portin kryesor te qytetit .

Nisja per ne Tirane . Ndales te shkurter gjate rruges . Mberritja ne Tirane  , Durres dhe Elbasan  ne mbremje .

Fundi i sherbimit tone .


► Nisja nga Tirana ne oren 06:00.

► Nisja nga Durresi ne oren 06:30.

► Nisja nga Elbasani ne oren 05:20.

►Duhet te dini se  :
-Itenerari mund te ndryshoje rradhe vizitash ( Ndalesa ne plazhin e Karaburunit mund te kryhet para vizites se ishullit te Sazanit ne raste kur dallget nuk e bejne te mundur viziten ne Sazan me perpara ) .
-Ne rast se dallget e detit jane totalisht te papranueshme per te kryer nje nga vizitat e itenerarit me siper dhe anija merr urdher nga kapiteneria e portit , klienti perfiton 10 % discount ne nje date tjeter ne po te njejtin destinacion .

►Duhet te keni me vete :

Veshje sportive , atlete , Sandale, Cante shpine, Shishe uji 1 liter.Rroba pambuku per nderrese, Rroba banje , Syze dielli , Fruta te thata , Cokollata .

►Sugjerim :

NESE NGELENI TE KENAQUR NGA SHERBIMI I SHOFERIT APO I GUIDES NE BAZE TE MUNDSIVE TUAJA MUND TE VENDOSNI NJE SHUME MINIMALE SI BAKSHISH PER VLERSIMIN E STAFIT TONE .

KËRKO OFERTË


►Tel  ►Viber  ►WhatsApp  ►Instagram


Përfshihen

Ne Cmim perfshihen:

  • Transporti vajtje - ardhje
  • Bileta e anijes
  • Guide shqiptare

Nuk Përfshihen

Nuk perfshihen:

  • Dreka
  • Siguracioni i jetes ne udhetim
  • Gjithshka qe nuk eshte e permendur ne program

SHENIM

► PER REZERVIM NEVOJITET PAGESE E PLOTE  .
► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET)
► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 1-2 DITË PARA.
► PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.

POLITIKAT E FEMIJEVE

0 – 1.99 VJEC PA PAGESE .
2 – 9.99 VJEC 15 % DISCOUNT .
MBI 10 VJEC PAGESE E PLOTE .


Transport

Transporti me autobus / z+m / Nisje qershor, korrik, gusht, shtator €24/perrsoni ose Lek2900


<< Regjistrohuni për Ofertat >>