Tur ne Brezovice Prevall Prizren 3 Dite

+355 4 2 420 892
 • Home
 • Tours
 • Tur ne Brezovice Prevall Prizren 3 Dite

Programi

Tur në Brezovicë, Prevall, Prizren 3 Ditë


Vizitohen: Brezovicë, Prevall Prizren

Datat e nisjeve:

 • ►Janar 1-3, 2-4, 8-10, 15-17 ,22-24, 29-31
 • ►Shkurt 5-7, 12-14, 19-21, 26-28 .
 • ►Mars 5-7

Çmimet sipas hotelve:

►€110/personi Hotel Yjet e Sharrit 3 Dite

►€130/personi Hotel  Sharri 3 Dite

Ne program perfshihen:

 • Transporti me mjet komod
 • Akomodim ne hotel (sipas perzgjedhjes suaj)
 • Mengjesi dhe Darka per netet e qendrimit
 • Guide Shqipetare gjate gjithe udhetimit
 • Perdorimi i pishines dimerore per hotel Sharrin

►Dita e Pare:

Nisja nga Tirana ne oren 07:00 te mengjesit. Dalja nga Shqipria nga dogana e Morines.
Ndalesa te shkurtera gjate rruges per kafe ,mberritja ne Prevalle ne dreke rreth ores 13:30.
Akomodimi ne hotel, Vazhdojme udhetimin per ne pisten e skive te Prevalles ,konsumi I drekes ne (menyre individuale ).Shfrytezimi I kohes se lire per ski ,foto etj.
Kthimi ne hotel . Konsumi I darkes ne hotel .

►Dita e Dyte:

Mengjesi ne hotel. Vazhdimi I udhetimit per ne Brezovice (20 min larg Prevalles )
Shfrytezimi I kohes e lire ne pisten e skive te Brezovices deri ne oren 15 :00 dhe shijimi i natyres se bardhe qe ai vend ofron .Kthimi ne hotel .Konsumi I darkes ne hotel .

►Dita e Trete:

Pas mengjesit , nisemi perseri per ne pisten e skive te Prevalles . Ski deri ne Dreke . Kthimi per ne Tirane ,ndalese ne Prizren ,vizite dhe shoping rreth dy ore .
Mberitja ne Tirane rreth ores 20:00

Fundi i sherbimit tone


Sugjerohet te keni me vete :

-Veshje Dimerore kundra bores,Kambale ose cizme kundra bores ,Doreza kundra bores ,Cante shpine, Shishe uji 1 Liter, rroba pambuku per nderres ,fruta te thata, cokollata,

►Nisja nga Tirana në orën 07:00.

►Nisja nga Durrësi në orën 06:30.

►Nisja nga Elbasani në orën 06:30.

►BËNI REZERVIM PARAPRAK


►Telefon ►Viber  ►WhatsApp  ►Instagram


Përfshihen

Sipas ofertes


Nuk Përfshihen

Nuk Perfshihen:

 • Nuk përfshihet asgjë që nuk është e përmendur si e tillë në program!
 • Pajisjet e skive
 • Bileta teleferikut
 • Siguracioni i shendetit ne udhetim
 • Taksia per te mberrutur tek pista e skive, nese ndalohet autobusi nga autoritetet lokale (minimalisht €7)
 • Taksa e hyrjes ne Brezovice 1 euro

POLITIKAT E FEMIJEVE 

• 0-2.99 VJEC JANË FALAS
• 3-5.99 VJEC PERFITON 50 % ZBRITJE
• 6  VJEC & SIPER PAGUAN SI I RRITUR


*SHENIM

►AKOMODIMI NE DHOME TEKE (SINGLE) KA PAGESE EXTRA NE VARESI TE HOTELEVE KU QENDROHET.

►NESE KREVATI NUK DO TE JETE DOPJO , DO TE JENE DY KREVAT TEKE TE BASHKUAR.

►PER REZERVIM NEVOJITET 50% E PAGESES PARAPAGIM DHE PJESA TJETER 5 DITE PARA NISJES.

►AGJENCIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER KUSHTET ATMOSFERIKE DHE ZHVILLIMIN E SPORTEVE DIMERORE

► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET)

► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 1-3 DITË PARA.

►AGJENCIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME SIC JANE MUNGESE DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.

►NESE NUK I KA MBUSHUR 18 VJEC, DHE UDHETON ME NJERIN OSE ASNJERIN NGA PRINDERIT, I DUHET PATJETER PROKURE E NOTERIZUAR .

► PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME


►BËNI REZERVIM PARAPRAK

<< Regjistrohuni për Ofertat >>


Transport

Transporti me autobus / z / Tur në Brezovicë, Prevall, Prizren 3 Ditë, Çmimi duke filluar nga €110 për person.

Datat e nisjeve:

►Janar 1-3, 2-4, 8-10, 15-17 ,22-24, 29-31

►Shkurt 5-7, 12-14, 19-21, 26-28 .

►Mars 5-7