Tur ne Dardhe

+355 4 2 420 892

Programi

Tur në Dardhë, Cdo Fundjavë, Cmimi €89/personi


Në cmim përfshihet:

 • Transporti Tiranë – Dardhë – Tiranë
 • Akomodimi për 2 netë në hotel në Dardhë
 • 2 Mëngjese
 • 2 Darka
 • Guida dhe organizimi

BËNI KËRKESËN KËTU..

►Tel  ►Viber  ►WhatsApp  ►Instagram


PROGRAMI:

Nisje cdo të premte

 Dita parë: 

 • Nisja nga Tirana ne oren 17:00 nga Liceu Artistik “Jordan Misja
 • Ndalese per kafe gjate rruge.
 • Mberritja ne Dardhe dhe akomodimi ne hotelKohe e lire
 • Darka ne Hotel

Dita e dyte:

 • Mengjesi ne hotel
 • Shetitje ne Dardhe
 • Mberritja tek pista e Skive, 30 minuta larg nga Dardha
 • Kohe e lire per ski, lojera dhe dreken
 • 16:00 kthimi ne hotel
 • Kohe e lire
 • Darka ne hotel

 Dita e trete:

 • Mengjesi ne hotel
 • Shetitje ne Korce. Shkolla e pare shqipe dhe Katedralja
 • Vizite ne Drilon, Pogradec
 • Kohe per dreke
 • Mberritja ne Tirane

►Fëmijët nga mosha 1 – 8 vjec paguajnë 59 euro.

►Femijet mbi 8 vjec e paguajne paketen te plote.

BËNI KËRKESËN KËTU..


Përfshihen

Sipas detajeve ne program


Nuk Përfshihen

Sipas detajeve ne program


Transport

Transporti me autobus / k / Tur ne Dardhe, Cdo Fundjave, Cmimi €89/personi