Tur ne Prizren Prevall 2 Dite

+355 4 2 420 892

Programi

Tur në Prevall, Prizren 2 Ditë


Vizitohen: Prevallë, Prizren,

Datat e nisjeve:

► 6-7, 7-8 , 13-14, 20-21, 27-28 Mars
► 3-4 , 10-11, 17-18, 24-25 Prill

Çmimet sipas hotelve:

► Rezervo ► Hotel Yjet e Sharrit €49/personi

► Rezervo ► Hotel  Sharri €75/personi

Ne program perfshihen:

► Transporti me mjet komod 
► Akomodim në hotel (sipas përzgjedhjes suaj)
► Mëngjesi dhe Darka për netët e qëndrimit
► Guidë Shqipëtare gjatë gjithë udhëtimit
► Përdorimi i pishinës dimërore për hotel Sharrin


Kontaktoni agjensine ose dergoni mesazh me..

►Telefon ►Viber  ►WhatsApp  ►Instagram


Dita e parë:

► Nisja nga Tirana në orën 08:00.

► Nisja nga Durrësi  në  orën 07:00.

► Nisja nga Elbasani në  orën 07:00.

Vazhdimi i udhëtimit drejt pikës së kontrollit në Morinë me një ndalesë të shkurtër gjatë rrugës.
Mbërrijmë në Prevallë. Zbulim dhe shijim i natyrës mbresëlënëse që Bjeshkët e Sharrit përcjellin. Kohë e lirë për konsumimin e drekës. (guida shoqëruse ju sugjeron opsionet më të mira që mund të zgjidhni)
Akomodimi tek hotel Sharri më i mirë i zonës. Kohë e lirë gjatë së cilës mund të shfrytëzohet pishina dimërore. Darka në hotel.

Dita e dytë:
Mëngjesi në hotel. Dalje e vonë nga hoteli dhe konsumi i kafes së mëngjesit në aromën e freskët të Bjeshkëve të Sharrit, Prevallë. Pastaj nisemi drejt Prizrenit. Do të ndalemi në qendër të qytetit ku do kemi mundësi të vizitojmë pikat kryesore të tij, gjithashtu të konsumojmë edhe drekën. Nisja për kthim me një ndalesë të shkurtër (opsionale) gjatë rrugës.

Mbërritja në Tiranë, Durrës dhe Elbasan në mbrëmje.
Fundi i shërbimit tonë!

Kujdes:

Duhet të jeni të pajisur me Letërnjoftim ose Pasaportë gjatë udhëtimit!

► BËNI KËRKESË


Përfshihen

Sipas ofertes


Nuk Përfshihen

Nuk Perfshihen:

  • Nuk përfshihet asgjë që nuk është e përmendur si e tillë në program!
  • Pajisjet e skive
  • Bileta teleferikut
  • Siguracioni i shendetit ne udhetim
  • Taksia per te mberrutur tek pista e skive, nese ndalohet autobusi nga autoritetet lokale (minimalisht €7)
  • Taksa e hyrjes ne Brezovice 1 euro

SHENIM

POLITIKAT E FEMIJEVE
• 0-3.99 VJEC JANË FALAS
• 3.99 – 11.99 VJEC PERFITON 50 % ZBRITJE
• MBI 12 VJEC PAGUAN SI I RRITUR

SHENIM

► AKOMODIMI NE DHOME TEKE (SINGLE) KA PAGESE EXTRA NE VARESI TE HOTELEVE KU QENDROHET
► NESE KREVATI NUK DO TE JETE DOPJO, DO TE JENE DY KREVAT TEKE TE BASHKUAR
► PER REZERVIM NEVOJITET 30% E PAGESES PARAPAGIM DHE PJESA TJETER 5 DITE PARA NISJES
► PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME
► AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME SIC JANE MUNGESE DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.
► NESE NUK I KA MBUSHUR 18 VJEC, DHE UDHETON ME NJERIN OSE ASNJERIN NGA PRINDERIT, I DUHET PATJETER PROKURE E NOTERIZUAR


► BËNI KËRKESË

<< Regjistrohuni për Ofertat >>


Transport

Transporti me autobus / z / Tur në Prevall, Prizren 2 Ditë, Datat e nisjeve: ►Shkurt 5-7, 12-14, 19-21, 26-28 .► 6-7, 7-8 , 13-14, 20-21, 27-28 Mars ► 3-4 , 10-11, 17-18, 24-25 Prill