Tur ne Selanik Meteora 2 dite

+355 4 2 420 892

Programi

Tur në Selanik Meteora 2 Ditë. Nisje në Shkurt, Mars, Prill Maj: Çmimi fillon nga €50/personi.


Çmimi €50: Në cmim përfshihet:

  1. Trasnproti vajtje - ardhje me autobus
  2. Shëtitjet sipas programit
  3. Akomodimi në hotel
  4. Mëngjesi në hotel
  5. Shoqërues Shqipëtar gjatë gjithë udhëtimit

BËNI KËRKESË KËTU..

Tel  Viber  WhatsApp  Instagram


Datat e Programit:

►7 – 8, 14 – 15, 15 – 16, 21 – 22, 22 – 23, 28 – 29 Mars

►4 – 5, 11 – 12, 12 – 13, 18 – 19, 19 – 20, 25 – 26 Prill

►1 – 2, 2 – 3, 9 – 10, 16 – 17, 23 – 24, 30 – 31 Maj


PROGRAMI:

Dita 1: TIRANE – SELANIK
Nisja nga Tirana ne oren 04:00 ne drejtim te Kapshtices. Ndalesa gjate rruges per kafe dhe pushim. Pas kalimit te pikes kufitare te Kapshtices, nisemi drejt Selanikut. Mberritja ne hotel, pas procedurave te check-in,  bejme nje pushim prej 30 minutave ne hotel dhe nisemi drejt Selanikut ne qytet. Ne Selanik do te vizitojme: Sheshin Aristoteli, Kulla e Bardhë ,zona Tsimiski dhe monumentet e tjera historike të qytetit . Mundesi per shopping ne dyqanet e shetitores. Opsionale ne mbremje, sugjerim nga guida per te konsumuar darken ne tavernen greke. 

Dita 2: METEORA – KALLABAKA
Mengjesi ne Hotel. Pas mengjesit nisemi per te vizituar Meteoran, e famshme per peisazhet magjike natyrore dhe manastiret ne majat e shkembinjve. Vete fjalaMeteora do te thote “pezull ne ajer”, ose ne “qiell” dhe ate pershtypje te japin duke i pare nga afer. Me pas, vazhdojme rrugen drejt Kastorias. Kohe e lire per te vizituar fshatin turistik te Kastorias. Pasdite nisja për në Tirane nepermjet Kapshtices. Gjatë rrugës ndalesa të shkurtra. Mberritja në Tirane!

BËNI KËRKESË KËTU..


Përfshihen

Sipas programit me siper.


Nuk Përfshihen

NE CMIM NUK PERFSHIHET:

  1. Dreka e seciles dite
  2. Siguracioni i jetes ne udhetim
  3. Hyrja ne manastire

POLITIKAT E FEMIJEVE

• 0-2.99 VJEC JANË FALAS
• 3-11.99 VJEC PERFITON 30 % ZBRITJE
• MBI 12 VJEC PAGUAN SI I RRITUR

#Shënim
-Akomodimi në dhomë Teke (single) ka pagesë ekstra në varesi të hoteleve ku qëndrohet.
-Nëse krevati nuk do të jetë dopjo , do të jenë dy krevatë tek të bashkuar.
-Për realizimin e ketij udhëtimi numri minimal i pjesëmarrësve është 20 (njëzet)
-Në rast anullimi të udhëtimit klienti njoftohet 3 ditë para.
-Për rezervim, mund të paguani 50% të shumës tani, ndersa pagesën e plotë deri në 7 ditë para nisjes.
-Në rast anullimi nga klienti pagesa e bërë është e pakthyeshme.
-Agjencia nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshme sië janë mungesë dokumentacioni, espuls, etj.


Transport

Transporti me autobus / m / Tur ne Selanik Meteora 2 Dite. Nisje në Shkurt, Mars, Prill, Maj: Cmimi fillon nga €50/personi.

BËNI KËRKESË KËTU..