Albanian Eagle Tours: All Tours

+355 4 2 420 892

Ski ne Brezovice 2 Dite

Ski ne Brezovice 2 Dite - Nisje ne Janar, Shkurt, Mars: Cmimi €55/personi

 • Address

  Ski ne Brezovice 2 Dite - Nisje ne Janar, Shkurt, Mars: Cmimi €55/personi
 • Transport

  Transporti me auotbus / Z / Ski ne Brezovice 2 Dite - Nisje ne Janar, Shkurt, Mars: Cmimi €55/personi

  BËNI KËRKESËN KËTU..


55Fillon nga:

Details

Program ne Grup Bali

Program ne Grup Bali: 6 Dite, Nisja 15 Prill - €1575/personi (v)

 • Address

  Program ne Grup Bali: 6 Dite, Nisja 15 Prill - €1575/personi (v)
 • Transport

  Transporti me avion / v / Tur në Bali, Nisja 15 Prill, 6 ditë - €1575/personi

  BËNI KËRKESË KËTU.. 


1575Per person

Details

Program me Grup ne Vietnam

Program me Grup ne Vietnam 8 Dite Nisje ne 17 Shkurt dhe 8 Prill - €1950/personi

 • Address

  Program me Grup ne Vietnam 8 Dite Nisje ne 17 Shkurt dhe 8 Prill - €1950/personi
 • Transport

  Transporti me avion / v / 8 Dite Nisje ne 17 Shkurt dhe 8 Prill - €1950/personi


1950Per person

Details

Program ne Bregun Lindor te SHBA

Program në Bregun Lindor të SHBA 6 Ditë Nisje në 2 Mars, 6 Prill, 27 Prill - €2250/personi (v)

 • Address

  Program në Bregun Lindor të SHBA 6 Ditë Nisje në 2 Mars, 6 Prill, 27 Prill - €2250/personi (v)
 • Transport

  Transport me avion / v / Tur në USA 6 Ditë Nisje në 2 Mars, 6 Prill, 27 Prill - €2250/personi


2250Per person

Details

Program ne Grup Kine

Program ne Grup Kine 6 Dite, Nisje ne 4 Mars, 8 Prill, 2 Maj - €1750/personi

 • Address

  Program ne Grup Kine 6 Dite, Nisje ne 4 Mars, 8 Prill, 2 Maj - €1750/personi
 • Transport

  Transporti me avion / v / 6 Dite, Nisje ne 4 Mars, 8 Prill, 2 Maj - €1750/personi


1750Per person

Details

Grand Tur Asia Singapor Kuala Lumpur Phuket

Grand Tour Asia Singapor - Kuala Lumpur - Phuket 9 Dite Nisje ne 2 Mars, 5 Prill - €2470/personi

 • Address

  Grand Tour Asia Singapor - Kuala Lumpur - Phuket 9 Dite Nisje ne 2 Mars, 5 Prill - €2470/personi
 • Transport

  Transporti me avion / v / 9 Dite Nisje ne 2 Mars, 5 Prill - €2470/personi

  BËNI KËRKESË KËTU..


2470Per person

Details

Ski ne Mavrov dhe ne Kodren e Diellit

Ski në Mavrov dhe në Kodrën e Diellit 2 ditë, Nisje në 1 – 2, 8 – 9, 15 – 16, 22 – 23, 29 Shkurt – 1 Mars €45/personi

 • Address

  Ski në Mavrov dhe në Kodrën e Diellit 2 ditë, Nisje në 1 – 2, 8 – 9, 15 – 16, 22 – 23, 29 Shkurt – 1 Mars €45/personi
 • Transport

  Transporti me autobus /m/ Ski në Mavrov dhe në Kodrën e Diellit 2 ditë, Nisje në 1 – 2, 8 – 9, 15 – 16, 22 – 23, 29 Shkurt – 1 Mars €45/personi


45Per person

Details

Tur ne Dardhe

Tur ne Dardhe, Cdo Fundjave, Cmimi €89/personi

 • Address

  Tur ne Dardhe, Cdo Fundjave, Cmimi €89/personi
 • Transport

  Transporti me autobus / k / Tur ne Dardhe, Cdo Fundjave, Cmimi €89/personi


89Per person

Details


Pages